Στο ερώτημα Καμμένος ή Βορίδης, ο Τζανακόπουλος την… έκανε

209

Συμβαίνουν και αυτά. Ο συνήθως μετριοπαθής κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. Σπήλιος Λιβανός ανέβασε πολλές… στροφές όταν απάντησε στον εριστικό Δημήτρη Τζαννακόπουλο, με τον τέως κυβερνητικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ να αποχωρεί σιωπηλώς.

Η σκηνή εκτυλίχθηκε την Πέμπτη, στη συζήτηση του νομοσχεδίου για τις διαδηλώσεις. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ ξεκινάει την ομιλία του κατακεραυνώνοντας τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ενώ απαντώντας στην κυβερνητική πλειοψηφία που είχε κατηγορήσει τον ΣΥΡΙΖΑ για εναγκαλισμό με τον Καμμένο, τους κάλεσε να μη μιλούν αυτοί που ήταν στην ίδια κυβέρνηση με Βορίδη, Σαμαρά και Καρατζαφέρη.

Στο σημείο αυτό παρενέβη ο Λιβανός, ο οποίος τον ρώτησε αν ο ίδιος προτιμάει τον Καμμένο από τον Βορίδη, αλλά εκείνος δεν απάντησε. Και όταν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ., στη δική του παρέμβαση, σχολίασε ότι ο κ. Τζαννακόπουλος «έμεινε μετεξεταστέος» γιατί με την ομιλία του ανέδειξε την πολιτική εμπάθεια και τον διχαστικό λόγο που εσχάτως υιοθετεί ο αρχηγός του, ο τέως εκπρόσωπος της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ αποχώρησε από την αίθουσα.

Του Σταύρου Παπαντωνίου και τη στήλη Θεωρείο της Καθημερινής

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr