Στο αυτόφωρο όπου επρόκειτο να δικαστεί για διατάραξη οικιακής ειρήνης και βία κατά υπαλλήλων οδηγήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης η δημοσιογράφος Ιωάννα Κολοβού, η οποία έχασε το σπίτι της στου Ζωγράφου σε πλειστηριασμό

Μήνυση σε βάρος της δημοσιογράφου υπέβαλε ο νέος ιδιοκτήτης του σπιτιού. Ωστόσο, η δίκη αναβλήθηκε για τις 5 Φεβρουαρίου. Στο προαύλιο των δικαστηρίων συγκεντρώθηκαν αλληλέγγυοι, οι οποίοι φώναζαν συνθήματα υπέρ της δημοσιογράφου. Μεταξύ αυτών το στέλεχος του ΚΚΕ Γιάννης Πρωτούλης και ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.  

Σύμφωνα με δηλώσεις της συνηγόρου της δημοσιογράφου, η διαδικασία μεταβίβασης της κυριότητας του ακινήτου έχει ολοκληρωθεί και αυτό έχει περάσει στα χέρια του νέου ιδιοκτήτη. Όμως δεν είχε ολοκληρωθεί η διαδικασία έξωσης της Ιωάννας Κολοβού, που είχε διακοπεί το περασμένο καλοκαίρι. Η δικηγόρος της δημοσιογράφου είπε πως η τράπεζα απέρριψε τις προσπάθειες της για διακανονισμό. Τελικώς μετά από δυο άγονους πλειστηριασμούς, το ακίνητο αγοράστηκε. Ο νέος ιδιοκτήτης υπέβαλε μήνυση εναντίον της διότι συνέχιζε να μένει σε αυτό και η αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή της.