Έναν δυναμικό χώρο συνάντησης της αγοράς εργασίας δημιουργεί στην Πάτρα η ΔΥΠΑ, μέσα από τη διοργάνωση της 55ης «Ημέρας Καριέρας».
Η εκδήλωση, δίνει τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις και πολίτες να έρθουν σε άμεση επαφή και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Απριλίου 2026, στο ξενοδοχείο MY WAY (Λεωφ. Όθωνος-Αμαλίας 16), από τις 10:00 έως τις 18:00.
Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, συμμετέχουν 30 επιχειρήσεις που αναζητούν προσωπικό για 1.000 θέσεις εργασίας, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα ειδικοτήτων και επιπέδων εξειδίκευσης.
Η είσοδος είναι δωρεάν και η δήλωση συμμετοχής πραγματοποιείται στον σύνδεσμο: eventora.com
Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν απευθείας με εργοδότες, να καταθέσουν το βιογραφικό τους και να πραγματοποιήσουν επί τόπου αρχικές συνεντεύξεις, διεκδικώντας θέσεις που ανταποκρίνονται στο επαγγελματικό προφίλ τους.
Όλες οι πληροφορίες σχετικά με τις εξειδικευμένες υπηρεσίες ανθρώπινου δυναμικού που παρέχει η Μονάδα Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ) βρίσκονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.dypa.gov.gr/memme.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις της ΔΥΠΑ είναι διαθέσιμες στον ιστότοπο: www.dypa.gov.gr.