Ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας Νίκος Δένδιας θα μεταβεί αύριο Πέμπτη 18 Απριλίου στην Ορεστιάδα όπου θα παραστεί στις 10:15 π.μ. στην τελετή θεμελίωσης συγκροτήματος κατοικιών για στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.

Η τελετή πραγματοποιείται στο πλαίσιο της έναρξης του οικιστικού προγράμματος του υπουργείου Εθνικής 'Αμυνας.

Νωρίτερα, στις 09:00 π.μ. ο κ. Δένδιας θα επισκεφθεί στην Αλεξανδρούπολη τον σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως 'Ανθιμο.

«Αύριο θα είμαι στην Ορεστιάδα για ένα πρόγραμμα κατοικιών για στελέχη των ενόπλων δυνάμεων, που θα σημάνει έμμεσα παροχή 700 – 800 ευρώ ανά επαγγελματικό στέλεχος», δήλωσε το πρωί σε συνέντευξή του σε τηλεοπτικό σταθμό (Σκαι) ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες των τελευταίων ημερών για επίσκεψή του στην περιοχή.

Ο κ. Δένδιας θα παραστεί στα εγκαίνια θεμελίωσης των νέων στρατιωτικών κατοικιών που θα κατασκευαστούν παραπλεύρως των υπαρχόντων στρατιωτικών κατοικιών, στην έκταση των ΣΟΑ Σταθάτου.

Σε παλαιότερες δηλώσεις του, ο κ. Δένδιας είχε ανακοινώσει την κατασκευή 700 νέων κατοικιών για στελέχη του Στρατού, σε Έβρο και νησιά, με σύντομο χρονοδιάγραμμα παράδοσης.

Πιο συγκεκριμένα, από το Ανθίμειο Εκκλησιαστικό Κέντρο της Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης θα ξεκινήσει την αυριανή επίσκεψή του στον Έβρο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, ο οποίος θα φτάσει στον νομό γύρω στις 8:45 το πρωί με στρατιωτικό αεροσκάφος.

Το πρόγραμμά του περιλαμβάνει συνάντηση με τον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως, Άνθιμο, και στη συνέχεια θα μεταβεί στο αεροδρόμιο «Δημόκριτος», απ’ όπου θα απογειωθεί το ελικόπτερο chinook που θα τον μεταφέρει στην Ορεστιάδα.