Στην “κρεατομηχανή” του ΣΥΡΙΖΑ ο Αδωνις Γεωργιάδης

by Manifesto

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει εξελιχθεί, κατά γενική παραδοχή, σε κόμμα με “σημαία” την “πολιτική κρεατομηχανή” προσώπων και χαρακτήρων.

Τα παραδείγματα άπειρα. Ωστόσο, αυτό που διέπραξαν οι “σύντροφοι” (με το “ηθικό πλεονέκτημα” βεβαίως, βεβαίως…) εναντίον της κυβέρνησης και του Αδ. Γεωργιάδη είναι πρωτοφανές. Βγαίνει ο υπουργός Ανάπτυξης και λέει ότι ΚΑΠΟΙΟΙ “λοιμωξιολόγοι μάς έλεγαν ότι θα έπρεπε να γίνει καραντίνα στη Θεσσαλονίκη πριν την εορτή του Αγίου Δημητρίου”.

Το κάποιοι όμως οι παραχαράκτες του ΣΥΡΙΖΑ το πήραν και το έκαναν “εγκληματική ομολογία” Γεωργιάδη.

Μάλιστα τον χορό της προπαγάνδας και της άγριας επίθεσης εναντίον του υπουργού Ανάπτυξης έσυρε πρώτος ο Τσίπρας, ο οποίος είπε: “Η ομολογία του Υπουργού Ανάπτυξης πως η Θεσσαλονίκη θρηνεί τόσους νεκρούς από την πανδημία γιατί η κυβέρνηση αγνόησε τους ειδικούς που είχαν ζητήσει lockdown πριν την γιορτή του Αγίου Δημητρίου, είναι ανατριχιαστική”, αναφέρει ο κ. Τσίπρας. Ακολούθως επιτίθεται στον πρωθυπουργό: “Ο κ. Μητσοτάκης δεν είπε μόνο ψέματα, όταν μας έλεγε πως κανείς δεν είχε ζητήσει έγκαιρα πιο σκληρά μέτρα. Αλλά απολύτως συνειδητά έβαλε για άλλη μια φορά το πολιτικό κόστος πάνω από την ανθρώπινη ζωή. Δυστυχώς, δεν μας εκπλήσσει”. Μην αγχώνεστε κύριε Τσίπρα μας, ο λαός δεν εκπλήσσεται, πλέον, με τα χοντροκομμένα ψέματα που ξεφουρνίζετε κάθε μέρα. Σας έχει μάθει!

Πληρωμένη απάντηση

Τα ψέματα Τσίπρα δεν έμειναν αναπάντητα από τον Αδ. Γεωργιάδη.
«Ουδέποτε αναφέρθηκα, στην πρωινή εκπομπή του Σκάι, σε εισήγηση της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων. Αναφέρθηκα σε κάποιους λοιμωξιολόγους, αυτούς που έβγαιναν στα τηλεοπτικά δίκτυα και εισηγούντο αυστηρότερα μέτρα.

Είναι αυτονόητο ότι εισήγηση της Επιτροπής για καραντίνα στη Θεσσαλονίκη πριν από τη γιορτή του Αγίου Δημητρίου ουδέποτε έχει υπάρξει και αυτονοήτως εάν είχε υπάρξει, θα είχε γίνει αποδεκτή από την κυβέρνηση.

Κατά συνέπεια, το μόνο που έχω να πω στον κ. Τσίπρα είναι εάν μπορεί ας γίνει για μία φορά χρήσιμος στην πατρίδα του βάζοντας πλάτες στην κυβέρνηση σε μία δύσκολη απόφαση για να γλιτώσουμε ανθρώπινες ζωές» τονίζει σε ανακοίνωσή του.

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι οι μουστερήδες του ΣΥΡΙΖΑ έχουν επιχειρήσει πολλές φορές να κατακρεουργήσουν τον Αδωνι. Δυστυχώς γι αυτούς, ο Γεωργιάδης έχει αποδείξει ότι είναι “πολύ σκληρός για να πεθάνει” με ψέματα, προβοκάτσιες και σκευωρίες.

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα