Η INFOTRUST, το μεγαλύτερο Ασφαλιστικό Πρακτορείο στη Βόρεια Ελλάδα και σταθερά στις πέντε πρώτες θέσεις της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης πανελλαδικά, γυρίζει σελίδα.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία συμβούλων ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΠΕ (με διακριτικό τίτλο Com&Com, www.comncom.gr) προχώρησε στην εξαγορά πλειοψηφικού πακέτου μετοχών 70% της INFOTRUST (www.infotrust.gr) έναντι 2 εκατ. ευρώ, δημιουργώντας νέα δεδομένα στον χώρο των ασφαλειών της Βόρειας Ελλάδας.

Με 25 χρόνια εμπειρίας και εξειδικευμένο προσωπικό, η Infotrust έχει παρουσία σε 41 νομούς, υποκατάστημα στην Αθήνα, δίκτυο 450 συνεργατών, 80.000 πελάτες και τζίρο που ξεπερνάει τα 23 εκατομμύρια ασφάλιστρα ετησίως.

Όπως τόνισε ο επικεφαλής  της Com&Com Θάνος Κουλουτμπάνης, η Infotrust, αξιοποιώντας τη σημαντική παρακαταθήκη των 25 αυτών ετών, ευθυγραμμίζεται με τη σύγχρονη εποχή βάζοντας ως μοναδικό στόχο την πρωτιά. «Αποφασίσαμε να επενδύσουμε και στον χώρο των ασφαλειών, έναν κλάδο που υπόσχεται δυναμική ανάπτυξη στο άμεσο μέλλον. Ζητούμενο είναι η συνεχής διαφοροποίηση προκειμένου να σχεδιάζουμε και να διαθέτουμε στην ασφαλιστική αγορά ολοένα και πιο ελκυστικά προϊόντα», τονίζει ο
ίδιος.

Ο κ. Κουλουτμπάνης είναι επίσης μέτοχος – επενδυτής σε εταιρείες πληροφορικής, ΑΠΕ, ενεργειακής διαχείρισης, real estate και start ups. Από τον Δεκέμβριο του 2017 είναι Γ’ Αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, ενώ την περίοδο 2020 – 2022 διατέλεσε Πρόεδρος του Συνδέσμου Συμβούλων Επιχειρήσεων (ΣΥ.Σ.ΕΠ).

Η Infotrust εκφράζει τις ευχαριστίες της προς τον συνιδρυτή της εταιρείας Χάρη Πολύζο για την πολύτιμη συνεισφορά του όλα αυτά τα χρόνια, όπως επίσης και προς τον John Croker, πρόεδρο της Cromar, ο οποίος αναγνώρισε την υπεραξία της εταιρείας και -παρότι αποχωρεί- παραμένει ένας από τους σημαντικότερους συνεργάτες της.