Στην αντεπίθεση ο Ρασπούτιν, καλεί το… FBI!

192

Από τους κουκουλοφόρους μάρτυρες που κάποιοι έγιναν κατηγορούμενοι, πλέον περνάμε στην επιστράτευση του FBI.

Αυτό περίπου ζήτησε ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος –μεταξύ πολλών άλλων – από την προανακριτική επιτροπή για να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης του Αλέξη Τσίπρα, ζητά συγκεκριμένα να αποκαλυφθεί ο πολιτικός που πρότεινε το FBI να παραδώσει στους Έλληνες Εισαγγελείς στη συνάντησή τους στη Βιέννη.

Πρόκειται για έναν ισχυρισμό που ήρθε στο φως της δημοσιότητας για να διαψευσθεί από τον Γιάννη Αγγελή ο οποίος έκανε λόγο στην  αναφορά του για σκευωρία που στήθηκε σε βάρος του «από άτομο που έχει την ικανότητα να πλάθει σενάρια τύπου Ρασπούτιν».

Ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος φαίνεται να παίζει το παιχνίδι των εντυπώσεων για να αποφύγει την ουσία, κατηγορώντας την επιτροπή πως παραβιάζει «το τεκμήριο της αθωότητας-και η παραβίαση αυτή επισύρει βαρύτατες κυρώσεις σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία- αλλά επιπλέον γιατί εάν συνεχιστεί η τακτική των δημοσίων εμφανίσεων των κατηγόρων του, μελών της Επιτροπής, με έκφραση απόψεων για την υπόθεση, θα επιβεβαιώσουν πανηγυρικά ότι η διαδικασία σε βάρος του έχει πολιτικές σκοπιμότητες».

Επιφυλάχθηκε δε να ζητήσει την εξαίρεση μελών της Επιτροπής…

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr