Στη Λίβερπουλ έως το 2024 ο Κλοπ (vids)

20

Ο Γιούργκεν Κλοπ θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της Λίβερπουλ έως το 2024, όπως ανακοίνωσαν με έναν πρωτότυπο τρόπο οι «Reds».

Ο ίδιος ο Γερμανός τεχνικός ανακοίνωσε, μέσω βίντεο στον επίσημο λογαριασμό του συλλόγου στο Twitter, την ανανέωση του συμβολαίου του.

«Πως να το πω; Έκτακτη ειδησεογραφία! Αποφασίσαμε να συνεχίσουμε τη δουλειά που έχουμε κάνει μέχρι σήμερα. Δεν τα έχουμε πάει και άσχημα. Επεκτείναμε τη συνεργασία μας μέχρι το 2024. Αυτή είναι μια καλή είδηση για κάποιους, αλλά μία όχι τόσο καλή είδηση για κάποιος άλλους, λυπάμαι… Οι δεύτεροι μπορείτε να σταματήσετε τη μετάδοση αυτού του βίντεο. Όσο για τους υπόλοιπους θα σας πω ποιοι είναι οι λόγοι: Λοιπόν, περνάω υπέροχα εδώ. Πάνω απ’ όλα εργάζομαι σε έναν εξαιρετικό σύλλογο. Αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου εδώ. Έχουμε αμοιβαία κατανόηση με τους περισσότερους ανθρώπους εδώ και σκέφτηκα πως είναι μια καλή στιγμή να συνεχίσω. Και βέβαια από τη στιγμή που το ίδιο ήθελε και ο σύλλογος. Κι έτσι το πράξαμε», είπε στο βίντεο ο Κλοπ.

Μαζί του, φυσικά, παραμένουν και οι συνεργάτες του, Πίτερ Κράβιετς και Πεπ Λίντερς.

Το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Κλοπ, εφόσον τηρηθεί μέχρι τέλους, θα είναι το πιο μακροχρόνιο της προπονητικής του καριέρας.

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr