Στη δικαιοσύνης κατά του  εκδότη της εφημερίδας «DOCUMENTO»  προσφεύγει ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης, καταγγέλλοντας βαρύτατη προσβολή της προσωπικότητάς του λόγω των συνεχόμενων δημοσιευμάτων εις βάρος του.

Την εν λόγω αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο Νίκος Παπαθανάσης με ανάρτησή του στο Twitter.

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά:

«Για την συνεχιζόμενη δεινή συκοφαντική εκστρατεία σε βάρος μου και την βαρύτατη προσβολή της προσωπικότητάς μου από τον κ. Βαξεβάνη δηλώνω ότι τον λόγο πλέον θα τον έχει η Ελληνική Δικαιοσύνη».

Άλλωστε χθες 25/3 είχαμε γράψει ότι ο κ. Παπαθανάσης έκανε λόγο για  δολοφονία χαρακτήρων και ελεεινή συμπεριφορά του Documento και του Κώστα Βαξεβάνη https://tomanifesto.gr/papathanasis-ola-einai-psemata-yparchei-dolofonia-charaktiron/.

Άδωνις Γεωργιάδης: «Νίκο είμαστε όλοι μαζί σου σε αυτήν την αήθη επίθεση»

Στο πλευρό του Νίκου Παπαθανάση στην υπόθεση δημοσιεύματος που ανέφερε ότι του έγινε χαριστικό «κούρεμα» σε δάνειο τάχθηκε νωρίτερα σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για «αήθη επίθεση».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αναλυτικά η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη:

«Ο Κώστας Βαξεβάνης εσκεμμένα συκοφαντεί τον Νίκο Παπαθανάση παίζοντας με τον πόνο των ανθρώπων που χρωστούν χρήματα στις Τράπεζες και ψευδώς έγραψε ότι του έγινε κούρεμα -97% σε δάνειο 1,8 εκ στο οποίο ήταν εγγυητής.

Τα πραγματικά περιστατικά, το δάνειο το πήρε εταιρία, εξυπηρετείτο κανονικά για χρόνια, ο Νίκος ήταν και παραμένει συνεγγυητής μαζί με πολλούς άλλους και με πολλά ακίνητα υποθηκευμένα. Ο συμβιβασμός αφορά μόνον στην μεταβίβαση του μισού ενός διαμερίσματος αντικειμενικής αξίας 180.000€/90.000€ στο οποίο είχε 1η υποθήκη άλλη Τράπεζα αυτή που έδωσε το Στεγαστικό. Βάσει των νόμων πρώτα εξοφλείται το στεγαστικό και μετά πληρώνεται από ο,τι μένει η δεύτερη υποθήκη. Δηλ από τις 90.000 η 1η Τράπεζα λαμβάνει την μερίδα το λέοντος και η δεύτερη ό,τι απομείνει. Αυτό υπολογίστηκε στο ποσό του συμβιβασμού και πολλά έδωσε κατά την γνώμη μου. Εγγυητής παραμένει με το υπόλοιπο της περιουσίας το, το δάνειο είναι ακούρευτο και η Τράπεζα συνεχίζει κανονικά τις νομικές ενέργειες της είσπραξης του. Έως τις Εκλογές μόνον τοξικότητα θα έχει να προσφέρει ο Σύριζα Καθώς δεν έχει τίποτε απολύτως να πει για το μέλλον της Χώρας. Μην τους επιτρέπετε να σπιλώνουν έτσι ανθρώπους. Νίκο είμαστε όλοι μαζί σου σε αυτήν την αήθη επίθεση!».