Στην τοποθέτηση της Κυβέλης Μάρδα για το πρόγραμμα «Προλαμβάνω», κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της στο «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, με τον Βασίλη Χιώτη και τον Άκη Παυλόπουλο, αντέδρασε ο Σταμάτης Πουλής.
Η Κυβέλη Μάρδα υποστήριξε, σύμφωνα με τον Σταμάτη Πουλή, ότι το πρόγραμμα «Προλαμβάνω» έχει ολοκληρωθεί. Ο ίδιος, με ανάρτησή του, σχολίασε ότι η συγκεκριμένη αναφορά δεν ανταποκρίνεται στις κυβερνητικές ανακοινώσεις για τη συνέχιση του προγράμματος.
«Η Κυβέλη Μάρδα δήλωσε στο #KalimeraEllada στον ΑΝΤ1 στους Β. Χιώτη και Α. Παυλόπουλο ότι το πρόγραμμα Προλαμβάνω έληξε!», έγραψε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια, ο Σταμάτης Πουλής υποστήριξε ότι έχει ήδη ανακοινωθεί η συνέχιση του προγράμματος έως το 2030, με χρηματοδότηση 300 εκατ. ευρώ και στόχο να αφορά 5,3 εκατομμύρια πολίτες, παραπέμποντας στις σχετικές ανακοινώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη και της Ειρήνης Αγαπηδάκη.
«Προφανώς αγνοεί ότι έχει ήδη ανακοινωθεί η συνέχισή του μέχρι το 2030 με 300 εκατ€ για 5,3 εκατ. πολίτες από @AdonisGeorgiadi κ Ε. Αγαπηδάκη. Τόση προχειρότητα!», ανέφερε στην ανάρτησή του.