Σόδομα και Γόμορρα στην ελληνική τηλεόραση (Vid)

257

Διαστάσεις ψυχιατρικού δράματος προσλαμβάνει η υπόθεση του ξυλοδαρμού σκηνοθέτιδος-floor manager της δημόσιας τηλεόρασης από παρουσιάστρια του τηλεοπτικού σταθμού της Βουλής των Ελλήνων.

Ο ξυλοδαρμός αυτός ήρθε ως επιστέγασμα ενός ερωτικού τριγώνου, ενδεχομένως και τετραγώνου όπου ενεπλάκησαν ένας οπερατέρ, ένας πολύ γνωστός δημοσιογράφος της ιδιωτικής τηλεόρασης, η τηλεπαρουσιάστρια, και, ως σκιώδης πρωταγωνίστρια, η απατημένη σύζυγος.

Όμως, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των ίδιων των πρωταγωνιστών της υπόθεσης οι οποίοι μίλησαν επί μακρόν και λεπτομερώς στο zougla.gr, στην υπόθεση εμπλέκεται και ένας πρώην υπουργός. Η ιστορία τα έχει όλα. Έρωτες, σεξουαλικές εμμονές, ερωτικά βοηθήματα, πάθη, εκβιασμούς, απειλές και συστηματικό bullying.

Η ολοκλήρωση του κύκλου αυτής της ολέθριας σχέσης κρατά περίπου έναν χρόνο. Όπως θα αντιληφθεί ο αναγνώστης του zougla.gr από το video-συνέντευξη της σκηνοθέτιδος και του οπερατέρ οι σχέσεις μεταξύ των πρωταγωνιστών του ερωτικού σκανδάλου ξεκίνησαν από μία απλή επαγγελματική συνεργασία για να καταλήξουν σε έναν βάναυσο εκβιασμό αλλά και στη διαμόρφωση ενός ψυχαναλυτικού πλαισίου όπου η δολοπλοκία, η ίντριγκα, η σεξουαλική υπερβολή που σε ορισμένες φάσεις φθάνει και τη διαστροφή προσβάλλουν ανθρώπινες υπάρξεις, θίγουν οικογενειακές δομές και απειλούν την ψυχική υγεία μικρών παιδιών. Επισημαίνεται πως και η παρουσιάστρια η οποία έχει δύο παιδιά από τον τρίτο γάμο της, όσο και ο οπερατέρ που έχει ένα παιδί διακινδύνευσαν για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα την οικογενειακή σταθερότητα και γαλήνη συμμετέχοντας σε ένα παιχνίδι ερωτικής εξουσίας όπου τον κύριο ρόλο φέρεται σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του ζευγαριού να έχει η γυναίκα-αράχνη, δηλαδή η παρουσιάστρια.

Η συνέντευξη είναι ποταμός και πρόκειται να προκαλέσει αίσθηση.

*Σύμφωνα με τις νέες διατάξεις που ισχύουν ως προς την καταλληλότητα δημοσιευμάτων, αναρτήσεων και κινηματογραφικών παραγωγών το περιεχόμενο του video που ακολουθεί είναι κατάλληλο μόνο για άτομα άνω των 18 ετών.

πηγή:zougla.gr

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr