Σκευωρία Novartis: Οι κουκουλοφόροι είναι περισσότεροι από δύο!

220

Αυτό που στην Μεταπολίτευση του… «παλαιού πολιτικού συστήματος» θα συνιστούσε ντροπή για την Αριστερά, και θα ακούγονταν ως ανέκδοτο στα αυτιά κάθε δημοκράτη, σήμερα αποτελεί για το ΣΥΡΙΖΑ της Αριστεράς του Τσίπρα και του Πολάκη… δημοκρατικό δικαίωμα του κουκουλοφόρου.

Γράφει ο Easy Writer 

Κατ’ αρχήν οι κατά νόμο μάρτυρες δημοσίου συμφέροντος, μετά την άρνηση του «Σαράφη» να καταθέσει στους εκπρόσωπους του κοινοβουλίου, αποκαλύπτεται ότι δεν ήταν μάρτυρες δημοσίου συμφέροντος. Οι ανυπόστατες και αστείες καταθέσεις τους φάνηκε στην πορεία ότι εντασσόταν στο σχέδιο που είχε στόχο τη διάλυση της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ.

Μετά από 3 περίπου χρόνια διασυρμού των πολιτικών προσώπων που με τις κατά παραγγελία καταθέσεις τους ενέπλεξαν σ΄ένα υπαρκτό σκάνδαλο το οποίο όμως δεν αφορούσε πολιτικούς, αποφάσισαν, υπό την προστασία του ΣΥΡΙΖΑ, να διασύρουν το κοινοβούλιο. Και μάλιστα με κάλυψη από τον Αλέξη Τσίπρα! Τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης!

Το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά ο Αλέξης Τσίπρας δεν είχαν καμία αναστολή να υπερασπιστούν το… δικαίωμα στον διασυρμό και στη συκοφαντία, φάνηκε τώρα στα δύσκολα για τους κουκουλοφόρους. Τώρα που πρόσωπο με πρόσωπο με τους βουλευτές θα έπρεπε να αποδείξουν αυτά που οι ανακριτές υιοθέτησαν χωρίς αποδείξεις.

Το γεγονός ότι ο ένας το έβαλε στα πόδια και αναζητείται, ενώ αναμένεται και ο άλλος ή η άλλη να κάνει το ίδιο, δεν αφήνει πλέον καμία αμφιβολία ότι αυτοί που έστησαν τη σκευωρία της Novartis είχαν αναλάβει να προστατεύσουν τους προστάτες των συμφερόντων τους.

Η τροπή που έχει πάρει πλέον αυτή η βρώμικη ιστορία προοιωνίζεται ότι η συνέχεια θα έχει τόσες συγκλονιστικές αποκαλύψεις ώστε ο «Ρασπούτιν» θα καταλήξει από πρωταγωνιστής σε κομπάρσο, μια και αργά ή γρήγορα οι κουκουλοφόροι θα είναι πολλοί περισσότεροι από δύο. Και σύντομα θα φανεί ότι ήταν κάτι περισσότερο από σκευωρία.

Αυτό μαρτυρά η αγωνιώδης προσπάθεια συγκάλυψης και μάλιστα από τον Αλέξη Τσίπρα, του οποίου η δήλωση- «αυτοθυσία» επιβεβαιώνει ότι αυτό που στήθηκε προκειμένου να εξοντωθούν ο Σαμαράς, ο Αβραμόπουλος, ο Γεωργιάδης, ο Βενιζέλος, ο Στουρνάρας, ο Λοβέρδος και οι άλλοι, ήταν κάτι σοβαρότερο και μεγαλύτερο από μια σκευωρία. Ένα πογκρόμ(ρωσική λέξη) στο όνομα της κάθαρσης, αλλά που στόχο είχε την ίδια τη δημοκρατία και τους θεσμούς.

Είναι προφανές ότι οι αποκαλύψεις θα είναι εκτός από συγκλονιστικές και ανατριχιαστικές, ενώ οι εξελίξεις για εκείνους που έθεσαν σε εφαρμογή το σχέδιο της «Νύχτας των Μεγάλων Μαχαιριών» αλά ελληνικά, θα είναι τέτοιες ώστε οι «αρμοί» δεν θα μπορέσουν να αντέξουν. Και ο νοών νοείτω. ΣΥΡΙΖΑ έδωκες, ΣΥΡΙΖΑ θα λάβεις.