Σκευωρία Novartis: Η αθλιότητα συνεχίζεται στην Προανακριτική

246
tomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto eidiseis Στο φως η «γιάφκα» της Novartis Σε διαμέρισμα κοντά στην πρεσβεία των ΗΠΑ οι ανακρίσεις από τους εισαγγελείς για την υπόθεση

Ως κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε με τη σκευωρία της Novartis να διαλύσει τη Νέα Δημοκρατία και να απαλλαγεί από τους «δυσάρεστους» του ΠΑΣΟΚ. Ως αντιπολίτευση ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να παραποιήσει τα στοιχεία που αποδεικνύουν τη στημένη υπόθεση με άθλιες διαρροές.

Δεν περιμέναμε από του σκευωρούς κάτι διαφορετικό. Όσοι πίστεψαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα αλλάξει και θα αποκτήσει τρόπους μάλλον δεν έχουν συναίσθηση τι τους περιμένει. Αλλά αυτά δεν είναι της παρούσης. Το εντυπωσιακό είναι ότι τα τρολς του ΣΥΡΙΖΑ αλωνίζουν ανενόχλητα στο διαδίκτυο αξιοποιώντας την εξοργιστική αδράνεια έως και αδιαφορία μέρους του κεντροδεξιού Τύπου.

Κυρίως κάποιων sites και δημοσιογράφων που κάνουν τα στραβά μάτια αφήνοντας το διαδίκτυο να κατακλύζεται από ψευδείς ειδήσεις. Και δεν το κάνουν γιατί θέλουν να καλύψουν τις αθλιότητες που διέπραξαν όσοι ενέπλεξαν τα πολιτικά πρόσωπα, αλλά γιατί ορισμένα από αυτά τα πολιτικά πρόσωπα δεν αρέσουν σε κάποια… άλλα πολιτικά πρόσωπα εντός και εκτός Νέας Δημοκρατίας.

Το παίζουν δήθεν αντικειμενικοί, αφού πολλοί εξ αυτών των… παραταξιακών δημοσιογράφων βγαίνουν και στο γυαλί, αλλά είναι πρόθυμοι ανά πάσα στιγμή να σκάψουν το λάκο του Μητσοτάκη. Διότι πρέπει να θυμίσουμε ότι ο Μητσοτάκης έδωσε σκληρές μάχες με το σύστημα ΣΥΡΙΖΑ ώστε να αναδείξει τη σκευωρία και θα ήταν αντιφατικό η κυβέρνηση του να εμφανίζεται «ουδέτερη».

Και αυτό επιδιώκουν όλοι αυτοί. Θέλουν η κυβέρνηση να κρατάει αποστάσεις από μια καραμπινάτη σκευωρία, να αφήνει κορυφαία στελέχη της κεντροδεξιάς παράταξης να διασύρονται με ψευδείς διαρροές, ώστε να κρατούν σε ιδιότυπη ομηρία την κυβέρνηση.

Πως εξηγείται μια δεξιά εφημερίδα να ξυφουλκεί κατά του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά να στηρίζει τον Παπαγγελόπουλο; Πως γίνεται μια ιστοσελίδα που πρόσκειται στη Νέα Δημοκρατία να υιοθετεί και να δημοσιεύει αμάσητα τα ενημερωτικά σημειώματα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στην προανακριτική;

Συμπέρασμα: Στη σκευωρία της Novartis θα αποδειχθεί ότι προηγήθηκε ένα βρώμικο παρασκήνιο. Μόνος του ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μπορούσε να στήσει αυτή την ιστορία. Κάποιοι προθυμοποιήθηκαν να παράσχουν την «τεχνογνωσία» τους. Και αυτοί οι «κάποιοι» λειτούργησαν και συνεχίζουν να λειτουργούν ως «Δούρειοι Ίπποι» εντός και εκτός Νέας Δημοκρατίας.

Ηθικό Δίδαγμα: Το πιο θλιβερό σ’ αυτή τη σκευωρία δεν είναι οι σκευωροί. Το πιο θλιβερό είναι ότι η προδοσία δεν προέρχεται από τον αντίπαλο.

ΣΣ: Στο τέλος δεν θα θυμόμαστε τα λόγια των εχθρών μας, αλλά τη σιωπή των φίλων μας.

 Μάρτιν Λούθερ Κίνγκ

Easy Writer

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr