Oι διαδρομές του Άρη Πορτοσάλτε και της Μαρίας Αναστασοπούλου στον Όμιλο ΣΚΑΪ έχουν διασταυρωθεί αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια, τόσο στην τηλεόραση όσο και στο ραδιόφωνο. Φέτος όμως συμπορεύονται θα συμπορευτούν στην παρουσίαση της νέας, καθημερινής εκπομπής «Live you» που μέσα από τα ρεπορτάζ και την επικοινωνία με τους πολίτες αναδεικνύει ήδη θέματα απασχολούν την κοινωνία.

Άλλωστε προ ετών είχαν συνεργαστεί στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ. Και τότε μάλιστα είχαν καταπιαστεί με εκατοντάδες καταγγελίες, αναφορές και θέματα ακροατών – τηλεθεατών. Στην ίδια λογική, της αναζήτησης απαντήσεων, που πορεύεται από την πρώτη μέρα και η φετινή τους, τηλεοπτική συνύπαρξη.

«Η καρδιά του ρεπόρτερ εξακολουθεί να χτυπά δυνατά μέσα μου» λέει στο περιβάλλον του ο Πορτοσάλτε - κάτι που δείχνει άλλωστε και στην πρωινή ραδιοφωνική του παρουσία, η οποία συνεχίζεται κανονικά.

Και φάνηκε από την πρώτη εκπομπή το πόσο ρεπορταζιακή είναι: Άρης Πορτοσάλτε και Μαρία Αναστασοπούλου επισκέφτηκαν τη Θεσσαλία, ένα χρόνο μετά τις καταστροφικές πλημμύρες και πριν ακόμη από τον ίδιο τον πρωθυπουργό. Προ μερικών ημερών, δε, κάμερα της εκπομπής μπήκε στα… άδυτα του μετρό της Θεσσαλονίκης.