Πέντε ετών έγινε την Κυριακή, 9 Οκτωβρίου ο γιος της Σίας Κοσιώνη και του Κωνσταντίνου Μπακογιάννη, Δήμος.

«Δεν μου αρέσουν οι εκπλήξεις. Κυρίως γιατί θέλω να είμαι διαρκώς προετοιμασμένη για όλα. Αυτό το πλάσμα ξεκίνησε τις εκπλήξεις από τότε που γεννήθηκε καθώς αποφάσισε να έρθει στον κόσμο νωρίτερα. Έκτοτε, κάθε μέρα είναι μια έκπληξη κι εγώ έμαθα πια να ανυπομονώ για την επόμενη. Είναι το ένα εκατομμυριοστό από όσα με έχει μάθει πέντε χρόνια τώρα. Χρόνια πολλά αγόρι μου!», έγραψε στη λεζάντα, αποκαλύπτοντας έτσι πώς ο ερχομός του παιδιού της άλλαξε την κοσμοθεωρία της.

Η Σία Κοσιώνη έχει μιλήσει για το πώς μοιράζει τον χρόνο της, ώστε να μπορεί να περνά όσο το δυνατόν περισσότερες στιγμές με τον γιο της και για το πώς περνούν την καθημερινότητά τους:

«Είναι παντού. Στον ΣΚΑΪ μού κάνουν πλάκα που είμαι στον διάδρομο και τον ρωτάω με βιντεοκλήση αν έφαγε το φρούτο του. Όταν μιλάω με το παιδί, δεν μπαίνει κανείς στο γραφείο. Κι όχι μόνο έχει εισχωρήσει για τα καλά στην καθημερινότητά μου, αλλά έχω δημιουργήσει ελεύθερο χρόνο γι’ αυτόν. Δεν θα μπορούσα να μεγαλώνω ένα παιδί με πλήρη απουσία μου. Το θέμα είναι να κάνεις ένα παιδί και να του δώσεις ό,τι μπορείς», είπε η Σία Κοσιώνη, αναφερόμενη στον τον ρόλο της σύγχρονης, εργαζόμενης μητέρας που έχει αναλάβει, ύστερα από τη γέννηση του γιου της.

«Εγώ μπήκα σε αυτήν τη διαδικασία. Τα πρωινά μου, μέχρι να πάει στο σχολείο, του ανήκαν. Ήταν όλες οι ώρες δημιουργικές. Όπως είναι πλέον τα σαββατοκύριακά μας. Οι φίλες μου, μού λένε ότι τον ταλαιπωρώ. Θα πάμε στο πάρκο, στο μουσείο, του εξηγώ τι είναι το κάθε φυτό, από τι είναι φτιαγμένο το οτιδήποτε, τι είναι το νερό, πολλές πληροφορίες», πρόσθεσε η Σία Κοσιώνη.

Κεντρική φωτογραφία: Δημόσιο προφίλ Instagram @siakossioni