“Σεισμούς” φαίνεται πως προκάλεσε στη…διαδικτυακή επιστημονική κοινότητα ο σεισμός που καταγράφηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (19.01.2020) στην Ιθάκη.

Σε ανάρτησή του στο facebook ο Διευθυντής Ερευνών του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθηνών, σεισμολόγος, Γεράσιμος Χουλιάρας, αναφέρει πως τον μπλόκαρε από φίλο στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης λόγω επιστημονικής διαφωνίας, ο γενικός διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθηνών, Άκης Τσελέντης.

Συγκεκριμένα ο κ. Χουλιάρας έγραψε:“Φίλοι μου σας ενημερώνω ότι μόλις με μπλόκαρε από φίλο του στο Facebook ο διευθυντής μου Άκης Τσελέντης λόγο επιστημονικής διαφωνίας λέει… Εγώ δημόσιες και βιαστικές εκτιμήσεις με σκοπό την δημοσιότητα και τις δημόσιες σχέσεις δεν αναρτώ, συνεχίζω την δουλειά μου και δεν έχω να αλλάξω τίποτα ούτε με απασχολεί το σημερινό πρόβλημα που προέκυψε στον Άκη, δικός του είναι ο λογαριασμός και τον κάνει ότι θέλει με τους φίλους, συντοπίτες, πολιτικούς και ψηφοφόρους του, καλή του συνέχεια”.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1019507038436084&id=100011303911235

 

Προηγήθηκε ανάρτηση του κ. Χουλιάρα που έλεγε: “Αν με την κάθε ψείρα σεισμό που συμβαίνει σχεδόν καθημερινά, είμαι αναγκασμένος να σβήνω γελοίες φράσεις και εκφράσεις 😱😨 πανικού από το timeline μου, εσείς που το κάνετε δεν θα πάτε μακρυά μαζί μου δοκιμάζοντας και την ανοχή των υπόλοιπων φίλων που θέλουν ενημέρωση για σεισμούς χωρίς θεατρινισμούς”.