Σε Καρδίτσα-Τρίκαλα Μητσοτάκης και Τσιάρας

by MANIFESTO

Νέο κύκλο περιοδειών εγκαινιάζει το Σαββατοκύριακο ο πρωθυπουργός ο οποίος θα επισκεφθεί την Καρδίτσα και τα Τρίκαλα. Μαζί του και ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας ο οποίος εκλέγεται στην Καρδίτσα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε σε εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας – στην οποία συμμετείχαν κομματικά στελέχη από όλη την Ελλάδα- την πραγματοποίηση του τακτικού Συνέδριου της ΝΔ προς το τέλος της χρονιάς και στο πλαίσιο αυτό θα πυκνώσει τις επισκέψεις του στην περιφέρεια. Όσον αφορά την Καρδίτσα η επιλογή φαίνεται να έγινε λόγω Ιανού και των ζημιών που προκλήθηκαν στην περιοχή. Γι’ αυτό και τον πρωθυπουργό να συνοδεύσουν και ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής και ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών, Χρήστος Τριαντόπουλος, τον οποίο ο Μητσοτάκης είχε ορίσει υπεύθυνο για τις αποζημιώσεις και τις δαπάνες αποκατάστασης μετά την κακοκαιρία.

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα