Σε ισχυρό χαρτί της κυβέρνησης μετατρέπεται το Μεταναστευτικό

22

Μπορεί κάποιοι να είχαν επικεντρωθεί στο μεταναστευτικό σημειώνοντας πως ήταν το αδύναμο σημείο την κυβέρνησης Μητσοτάκη, οι εξελίξεις όμως των τελευταίων ημερών άλλαξαν τα δεδομένα. 

Η εικόνα που διαμορφώνεται στον Εβρο και η επιμονή του πρωθυπουργού να φέρει την ηγεσία της ΕΕ επιτόπου αντί να ζητήσει μια Σύνοδο Κορυφής η οποία θα καθυστερούσε να φέρει αποτέλεσμα, έχουν συσπειρώσει ειδικά τους κατοίκους στην Βόρεια Ελλάδα υπέρ της κυβερνητικής πολιτικής. Μάλιστα αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ανέβει και ο στρατός και η αστυνομία στα μάτια των πολιτών, όπως σχολίαζε στο tomanifesto.gr πολιτικός παράγοντας του Έβρου.

Η δε εικόνα με την έντονη παρουσία αστυνομίας και στρατού από την Καβάλα και προς τα σύνορα, προκαλεί αίσθημα ασφάλειας στους κατοίκους και τους επισκέπτες. Αλλά και γενικότερα σε όλη την Ελλάδα η απόφαση για το κλείσιμο των συνόρων έγινε αποδεκτή με θετικό τρόπο.

Η επιλογή του πρωθυπουργού να προχωρήσει σε δραστικά μέτρα έστειλε το μήνυμα πως η κυβέρνηση αυτή δεν προτίθεται να παίξει με την ασφάλεια της χώρας. Και τα πρώτα αποτελέσματα φαίνονται ήδη.

 

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr