Τέλος στην αβεβαιότητα που προκαλεί κάθε νέο ξεκίνημα ή κάθε νέος στόχος, έρχεται να βάλει η Εθνική Τράπεζα επενδύοντας στη σωστή ενημέρωση. Είναι από τις λίγες φορές που μια τράπεζα ξεπερνά τα στενά όρια του χρηματοπιστωτικού συστήματος και φιλοξενεί στον επίσημο ιστότοπό της ενότητα με χρήσιμα άρθρα.  Είτε είστε νέοι που τώρα ξεκινάτε, είτε βρίσκεστε στο «χτίσιμο» της ζωής σας και θέλετε να κάνετε το επόμενο βήμα για τη δημιουργία οικογένειας, είτε είστε συνταξιούχοι και έτοιμοι πλέον να απολαύσετε τους κόπους μιας ζωής, η Εθνική Τράπεζα μέσα από την ενότητα «Σχεδιάζω το αύριο» είναι εκεί για να σας προτείνει ιδέες και tips, να σας κατευθύνει και να σας δώσει χρήσιμες προτάσεις για ζητήματα που σας απασχολούν.

Και όχι, δεν πρόκειται για ένα τραπεζικό πρόγραμμα αλλά για μια σειρά από έξυπνα tips που μπορούν να σας γλυτώσουν χρήματα, να σας βγάλουν από μια δύσκολη θέση και κυρίως να κάνουν ευκολότερη τη ζωή σας!

Μέσα από επτά διαφορετικές κατηγορίες αναγκών το «Σχεδιάζω το αύριο» παρουσιάζει την λύση που εσείς χρειάζεστε. Αν για παράδειγμα είστε συνταξιούχος και θέλετε να ταξιδέψετε στο εξωτερικό, η Εθνική Τράπεζα μέσα από μια σειρά από σχετικά άρθρα θα σας «οδηγήσει» βήμα βήμα. Αν πάλι προτεραιότητα είναι να τακτοποιήσετε τα τυχόν χρέη σας ή να ξεκινήσετε να αποταμιεύετε για τα εγγόνια σας, βρείτε χρήσιμα άρθρα με ιδέες στη σχετική ενότητα.

Στην ειδική ενότητα της Εθνικής Τράπεζας θα βρείτε σχετικά άρθρα από το πώς θα κάνετε οικονομία με εύκολους καθημερινούς τρόπους μέχρι έξυπνες λύσεις για την διαχείριση των οφειλών με τρόπους που θα σας βοηθήσουν να μειώσετε το άγχος. Προβληματίζεστε για το αυξημένο κόστος ενέργειας; Το «Σχεδιάζω το αύριο» έχει την απάντηση και για αυτό έτσι ώστε ο λογαριασμός να μην αποτελεί απειλή.

Επειδή όμως δεν είμαστε όλοι στην ίδια φάση στη ζωή μας, το «Σχεδιάζω το αύριο» μέσα από ένα έξυπνο εργαλείο μπορεί να σας επιλέξει και να σας παρουσιάσει εκείνες τις λύσεις που αφορούν αποκλειστικά εσάς. Διαφορετικοί άνθρωποι, διαφορετικές καταστάσεις, διαφορετικές ανάγκες άρα και διαφορετικές προτάσεις!

Η νέα ενότητα «Σχεδιάσω το αύριο της  Εθνικής Τράπεζας έρχεται να παρουσιάσει κάτι πραγματικά καινοτόμο και χρηστικό όχι μόνο για τους πελάτες της αλλά για κάθε πολίτη, με περιεχόμενο που ανανεώνεται διαρκώς για να καλύπτει κάθε νέα ανάγκη.