Στην τηλεόραση του Open μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός, σχολιάζοντας τις επιθέσεις που δέχεται η σύζυγος του πρωθυπουργού, Μαρέβα Γκραμπόφσκι από τον ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνοντας πως όσες ηγεσίες κι αν αλλάξουν στον ΣΥΡΙΖΑ, μένουν ίδιοι και απαράλλαχτοι.

Ειδικότερα, ο κ. Ρωμανός σημείωσε «Στοχοποιώντας τη Μαρέβα πήγαν στις εκλογές του 2019. Στοχοποιώντας τη Μαρέβα πήγαν στις εκλογές του 2023. Στοχοποιώντας τη Μαρέβα οδεύουν και στις Ευρωεκλογές. Όσες ηγεσίες κι αν αλλάξουν στον ΣΥΡΙΖΑ, μένουν ίδιοι και απαράλλαχτοι!

Είναι μία εικόνα που την βλέπουμε σε επανάληψη από το 2016 και μετά. Για μία περίοδο σχεδόν κάθε Κυριακή. Για μία άλλη περίοδο λίγο πιο αραιά, αλλά σταθερά, η στοχοποίηση ξανά και ξανά της συζύγου του Πρωθυπουργού με συκοφαντίες και ψέματα σε όλες τις περιπτώσεις. 

Το Πόθεν Έσχες της, ανοίγω παρένθεση, και του Πρωθυπουργού έχουν ελεγχεί περισσότερο από κάθε άλλο Πόθεν Έσχες στην Ελλάδα. Όλα τα στοιχεία έχουν διαψευστεί. Όπου χρειάστηκε έχει προσφύγει στη Δικαιοσύνη. Αυτό έκανε και με την κ. Ακρίτα και επιτρέψτε μου να πω ότι θα περίμενε κανείς από μία αξιωματική αντιπολίτευση, η οποία ένα πολύ μικρό διάστημα μετά από τις εκλογές που είχαν ένα πολύ συγκεκριμένο αποτέλεσμα, ότι θα επανεξέταζε τη στάση της. Θα προσπαθούσε να αλλάξει στρατηγική.  Θα σταματούσε επιτέλους να στοχοποιεί συγγενείς πολιτικών αντιπάλων με λάσπη, όπως έκανε όλα τα προηγούμενα χρόνια. 

Γιατί; Γιατί προφανώς δεν οδήγησε και πουθενά αυτή η στρατηγική. Πέρα από το ανήθικο, πέρα από το ότι είναι ντροπή, πέρα από το ότι δεν μας αξίζει μία τέτοια στρατηγική στο πολιτικό μας σύστημα. Σε κανένα κομμάτι του πολιτικού συστήματος, πολύ περισσότερο στην αξιωματική αντιπολίτευση». 

Δείτε το βίντεο