Σεσημασμένοι χούλιγκαν βρίσκονταν ανάμεσα στους 424 προσαχθέντες που τελικά αφέθησαν όλοι ελεύθεροι για τον σοβαρό τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού το βράδυ της Πέμπτης με τους τελευταίους να αποχωρούν από το Τμήμα Αλλοδαπών το πρωί του Σαββάτου.

Την πληροφορία αυτή επιβεβαίωσε το πρωί του Σαββάτου η εκπρόσωπος τύπου της ΕΛΑΣ η οποία ανέφερε στον ΑΝΤ1 ότι υπάρχει παρελθόν για διάφορα αδικήματα για ορισμένα από τα άτομα που είχαν προσαχθεί.

Την ίδια ώρα η κυρία Δημογλίδου ενημέρωσε ότι κάποιοι από τους 424 «αρνήθηκαν να δώσουν DNA και να ελεγχθούν τα χέρια τους για το αν έχουν ίχνη πυρίτιδας στα χέρια τους» για να προσθέσει ότι «για τα άτομα αυτά έχει ενημερωθεί η αρμόδια εισαγγελία».

Ερωτηθείσα τι θα γίνει με αυτούς που αρνήθηκαν να δώσουν δείγμα για ίχνη πυρίτιδας καθώς ανάμεσα σε αυτούς μπορεί να βρίσκεται ο δράστης, η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ υπενθύμισε ότι «υπήρχαν και κάποια πειστήρια που βρέθηκαν μέσα στο γήπεδο», όπως υπολείμματα από ρούχα και full face κουκούλες, καθώς «κάποιοι αποπειράθηκαν να κάψουν ρούχα μέσα στις τουαλέτες».