Ραντεβού στο zoom για τους 158 της Νέας Δημοκρατίας

by MANIFESTO

Συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας με τηλεδιάσκεψη κάνει σήμερα το μεσημέρι ο Κυριάκος Μητσοτάκης – που έχει μια οργανωτική δυσκολία, αφού οι βουλευτές είναι 158 στο σύνολο.

Ας ευχηθούμε ολόψυχα να ξέρουν όλοι πώς δουλεύει το Zoom… Σημειώνω ότι έχει αρκετούς μήνες να γίνει ΚΟ, παρά την αρχική πρόθεση Μητσοτάκη να συνομιλεί με τους βουλευτές, στην ίδια λογική που ακολουθεί με τα τακτικά Υπουργικά Συμβούλια. Στο μεταξύ είχε περιοριστεί σε συνεδριάσεις στοχευμένες με βουλευτές της περιφέρειας όταν επισκεπτόταν τις εκλογικές τους περιφέρειες.

Οπως καταλαβαίνετε, αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τους βουλευτές. Και καταγράφηκαν αρκετές γκρίνιες για το ότι δεν υπάρχει ένας άμεσος δίαυλος με τον Πρωθυπουργό, ενώ το ίδιο σχολιάζουν κάποιοι και για μερικά υπουργεία. Η σημερινή συνεδρίαση θα έχει κι έναν ελαφρώς απολογιστικό χαρακτήρα μιας και το έτος πλησιάζει προς το τέλος του, αλλά από την πλευρά του Μητσοτάκη δίνεται, από ό,τι μαθαίνω, το σήμα ότι θα ξεκινήσει ξανά να συνομιλεί με την ΚΟ τακτικά.

από τον Μικροπολιτικό των Νέων

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα