Το κατώφλι του προδικαστικού συμβουλίου θα περάσει εκ νέου το πρωί της Πέμπτης  η Εύα Καϊλή, το οποίο θα αποφανθεί εάν θα παραταθεί κατά ένα μήνα η προφυλάκισή της, ή θα αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

Ο συνήγορός της, Μ. Δημητρακόπουλος, μιλώντας στο Open το βράδυ της Τετάρτης, αποκάλυψε ότι η πελάτισσά του θα δώσει μάχη για να αποδείξει την αθωότητά της, για την εμπλοκή της στο σκάνδαλο διαφθοράς Qatar Gate.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα παραμείνει στην ίδια υπερασπιστική γραμμή, ότι δηλαδή δεν γνώριζε τίποτα για τη βαλίτσα και τα χρήματα που βρέθηκαν στο σπίτι της στις Βρυξέλλες και ότι δεν έχει καμία σχέση με το κύκλωμα διαφθοράς.

Ιδιαίτερη σημασία έχει αποκτήσει όμως η κίνηση του Αντόνιο Παντσέρι, ο οποίος κατηγορείται επίσης από τις βελγικές Αρχές για την υπόθεση του Qatar Gate, να προχωρήσει σε συμφωνία μαζί τους, προκειμένου να μειωθεί η ποινή του και να πέσει «στα μαλακά».

Μάλιστα, έχει προβεί ήδη στις πρώτες αποκαλύψεις και τα λεγόμενά του θα κρίνουν πολλά για τις εξελίξεις, ακόμα και για την υπόθεση της Εύα Καϊλή.