Προβληματισμός στο Mega για τη χαμένη σεζόν

by Manifesto

Ιδιαιτέρως προβληματισμένοι φαίνεται να είναι στο MEGA με την πορεία του κεντρικού δελτίου ειδήσεων. Και μπορεί η φετινή σεζόν να τελειώνει αλλά φαίνεται πως σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να αφήσουν να πάει ακόμη μια σεζόν χαμένη και ενώ τα πήγαινε έλα συνεχίζονται στο δελτίο με τον Βασίλη Πελέκη μετά το STAR να κατευθύνεται προς Συγγρού μεριά.

Πέρα όμως από τον πονοκέφαλο του κεντρικού παρουσιαστή που έχει δυσκολέψει την κατάσταση καθώς και τα δυο πρόσωπα που θα ήθελε ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι άντρες και δεσμευμένα από άλλα κανάλια, υπάρχει, όπως γράφει η Τίνα Μεσσαροπούλου στο tinasmess.gr, και αυτό της ώρας μετάδοσης του κεντρικού δελτίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες μου, έχει πέσει στο τραπέζι η λύση να μετατεθεί το κεντρικό δελτίο τις 21.00 αντί για τις 19.45 που μεταδίδεται τώρα. Αυτό όμως φέρνει και μια σειρά από άλλες αλλαγές στο πρόγραμμα του σταθμού καθώς θα φέρει λίγο πιο αργά τον Νίκο Ευαγγελάτο και το Live News το οποίο είναι αλήθεια ότι πολλές φορές μοιάζει να αντικαθιστά στη συνείδηση των τηλεθεατών το ίδιο το δελτίο.

 

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα