Στην προσαγωγή ενός άνδρα, ο οποίος στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις αρχές, προχώρησε η Αστυνομία, στην υπόθεση της δολοφονίας του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό. Ενδείξεις για τη συμμετοχή του προέκυψαν από την ανάλυση του κινητού τηλεφώνου του θύματος και καταθέσεις μαρτύρων.

Η Ασφάλεια Αττικής, φέρεται να βρίσκεται στα ίχνη του εκτελεστή του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό και, όπως έγινε γνωστό έχει προσαχθεί στη ΓΑΔΑ ένας άνδρας ελληνικής υπηκοότητας μαζί με τη σύντροφό του.

Ο 44χρονος εξετάζεται ως ύποπτος για την εν ψυχρώ δολοφονία και η σύντροφός του για το αν τυχόν εμπλέκεται στην υπόθεση.

Ο ύποπτος έχει εμπλοκή στην απαγωγή Παναγόπουλου, σχέσεις με κυκλώματα σκληρών ποινικών, έχει γίνει έρευνα και στο σπίτι του, ενώ έχει βρεθεί και το μηχανάκι το οποίο εστάλη στα Εγκληματολογικά

Υπενθυμίζεται πως το θύμα δέχθηκε 35 με 40 διαμπερή τραύματα στο κεφάλι και το σώμα, ενώ μία σφαίρα τον βρήκε στο πόδι.

Η ιατροδικαστής εντόπισε 17 και πλέον πύλες εισόδου και αντίστοιχες πύλες εξόδου, στοιχείο που δείχνει ότι σχεδόν όλες οι σφαίρες που έριξε ο πληρωμένος δολοφόνος βρήκαν το στόχο τους.

Παράλληλα, σύμφωνα με τη βαλλιστική εξέταση, ο δράστης δεν άλλαξε γεμιστήρα, όπως αρχικά είχε εκτιμηθεί, αλλά χρησιμοποίησε δύο όπλα και συγκεκριμένα δύο εννιάρια πιστόλια. Τα φονικά όπλα δεν έχουν χρησιμοποιηθεί σε άλλη εγκληματική ενέργεια.