Άκόμη ένα ακίνητο, αυτή τη φορά στο Ψυχικό, προστίθεται στα πολλά που διαθέτει το ζεύγος Παπαδημούλη, όπως φάνηκε από τη δημοσιοποίηση σήμερα των πόθεν έσχες των πολιτικών προσώπων.

Συγκεριμένα η σύζυγος του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ αγόρασε το 2021 μονοκατοικία στο Νέο Ψυχικό 251 τμ και έτους κατασκευής το 1989. Το ακίνητο αγοράστηκε έναντι 400.000 ευρώ, ενώ η αντικειμενική του ανέρχεται σε 336.796 χιλ. ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι είναι γνωστή η αγάπη του Δημήτρη Παπαδημούλη για τη... συλλογή ακινήτων, την οποία, βέβαια, στο παρελθόν επιχείρησε να... ιδεολογικοποιήσει σε μια προσπάθεια να αποκρούσει την κριτική από το εσωτερικό του κόμματος του και τον ίδιον τον Αλέξη Τσίπρα. «Ο τρόπος που επέλεξε τώρα να επενδύσει τα χρήματα, που απέκτησε νόμιμα και όχι παράνομα, ήταν λάθος. Νομίζω ότι το έχει κατανοήσει και ο ίδιος», είχε σχολιάσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για την τακτική του Δημήτρη Παπαδημούλη να αγοράζει διαμερίσματα σε πολύ χαμηλές τιμές στο κέντρο της Αθήνας, τα οποία μίσθωνε σε ΜΚΟ για την διαμονή προσφύγων με υψηλά μισθώματα.

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης είχε υποστηρίξει τότε ότι θα διέθετε τα εισοδήματα από τη συγκεκριμένη επιχειρηματική δραστηριότητα για στήριξη κοινωνικών δράσεων.

Σύμφωνα με όσα δημοσιεύτηκαν σήμερα, ο Δημήτρης Παπαδημούλης δηλώνει έσοδα έτους 224.850 ευρώ και η σύζυγός του 22.665 ευρώ. Ειδικά από ακίνητα τα έσοδα του ζεύγους ανήλθαν σε περίπου 47 χιλ. ευρώ. Το χαρτοφυλάκιο αμοιβαίων κεφαλαίων του ευρωβουλευτή αποτιμάται σε 664.188 ευρώ, ενώ από κοινού με την σύζυγό του έχουν καταθέσεις ύψους 700 χιλ. ευρώ.

Δείτε ΕΔΩ το πόθεν έσχες του Δημήτρη Παπαδημούλη