Πόσο… Παπαμικρούληδες είναι στο ΣΥΡΙΖΑ;

251

Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο και δεν έχω καμία διάθεση να τον γνωρίσω. Άκουσα όμως τις εξηγήσεις που έδωσε στους συντρόφους του, την μεγαλοθυμία- κοινώς γαργάρα- του Αλέξη Τσίπρα και σκέφθηκα πόσο… παπαμικρούληδες είναι στο ΣΥΡΙΖΑ. 

Αναφέρομαι στον επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, τον αξιότιμο Δημήτρη Παπαδημούλη, που ούτε λίγο ούτε πολύ δήλωσε στην ΕΡΤ(μάλιστα στην ΕΡΤ για όσους δεν έπιασαν το υπονοούμενο) ότι έπεσε… θύμα των 20 εκατομμυρίων! Θέλει να μας πει ο αξιότιμος ότι, τα ΜΜΕ στράφηκαν εναντίον του όχι γιατί βρέθηκε με 38 ακίνητα να τα νοικιάζει σε πρόσφυγες και ΜΚΟ, αλλά γιατί υπήρξε θύμα ενορχηστρωμένης εκστρατείας συκοφάντησης!

Ποιος; Ο Δημήτρης Παπαδημούλης! Αυτός που όταν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ  έστησε τη Novartis, ως άλλος Ιζνογκούτ ήθελε να γίνει Επίτροπος στη θέση του… Επιτρόπου. Ακόμα και οι πέτρες στις Βρυξέλλες ξέρουν ότι αυτός ήταν που μετέφερε δήθεν κλίμα δυσφορίας της Κομισιόν κατά του Δημήτρη Αβραμόπουλου.

Αυτός! Ο Δημήτρης Παπαδημούλης! Που αντί να ζητήσει συγγνώμη μας εγκαλεί κι από πάνω γιατί τον αδικήσαμε! Και μας κατηγορεί ότι τον στοχοποιήσαμε έναντι αμοιβής 20 εκατομμυρίων! Εντάξει με τόσα εκατομμύρια καταθέσεις-νόμιμες αναμφίβολα- έχει δικαίωμα να κοστολογεί τόσο τον εαυτό του. Αλλά πιστεύει σοβαρά ότι έχει ανέβει τόσο πολύ η αξία του;

Easy Writer

 

 

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr