Πόρτο Ράφτη: Άγρια επίθεση από ομάδα νεαρών κατά 30χρονου

by MANIFESTO

Άγρια επίθεση δέχθηκε στις 8 το βράδυ της Πέμπτης (6/5/21) ένας 30χρονος Μαρκοπουλιώτης ενώ περπατούσε στον «πεζόδρομο» του Πόρτο Ράφτη στο τμήμα λίγο μετά το καφέ «Παλμιέ» προς τη λεωφόρο Γρέγου.

Όπως ανάφερε στο notioanatolika.gr η δικηγόρος και κάτοικος Πόρτο Ράφτη, Ειρήνη Πόγκα ο νεαρός βρέθηκε μπροστά στην αντιπαράθεση δύο ομάδων νέων ατόμων και στην προσπάθειά του να παρέμβει για να σταματήσει τον μεταξύ τους τσακωμό, βρέθηκε να δέχεται επίθεση από μεγάλο αριθμό από τα άτομα αυτά τα οποία τον χτυπούσαν σε κάθε σημείο του σώματός του και μάλιστα τυφλά.

Το αποτέλεσμα ήταν ο 30χρονος να υποστεί πλήθος κακώσεων σε διάφορα σημεία του σώματός του ενώ εντύπωση προκαλεί πως ουδείς παρενέβη για να σταματήσει το κακό.

Αιμόφυρτος ο νεαρός άνδρας εγκαταλείφθηκε στο σημείο για να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Αθήνας όπου και νοσηλεύεται σε κακή κατάσταση και μάλιστα σε σημείο που να μην είναι σε θέση να δώσει κατάθεση ούτε στους αστυνομικούς που τον επισκέφθηκαν.

Η δικηγόρος της οικογένειας κάνει έκκληση προς όλους όσοι ήταν παρόντες στο σοβαρότατο επεισόδιο να επικοινωνήσουν μαζί της ώστε να συλλέξει στοιχεία προκειμένου να προχωρήσει στις νομικές ενέργειες που απαιτούνται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα