Διακοπές φαίνεται πως αποφάσισε να κάνει ο Ευάγγελος Αντώναρος, σύμφωνα με τις αναρτήσεις του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter. Συγκεκριμένα, ο κ. Αντώναρος που δεν κατάφερε να εκλεγεί βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στις προηγούμενες εκλογές, βρίσκεται από χθες στην Πάτμο.

Μετά τη χθεσινή δημοσίευσή του με την οποία ο Ευάγγελος Αντώναρος ενημέρωνε πως μεταβαίνει στο «νησί της Αποκάλυψης», σήμερα έδωσε την πρώτη αναφορά για το πώς περνά ενώ αποκαλύπτει πως θα κάνει διακοπές τουλάχιστον μίας εβδομάδας, την ώρα μάλιστα που ξεκινά από αύριο η προεκλογική περίοδος…

«Απολαμβάνω την ηρεμία»

«Ένα μέρος του παραδεισένιου μου κήπου στην Πάτμο. Δίπλα στην αύρα του Αιγαίου. Μου είχε λείψει. Απολαμβάνω την ηρεμία. Τη γαλήνη. Την ευκαιρία να σκέφτεσαι πεντακάθαρα. Με ρωτούν οι φίλοι πόσο θα μείνω. Δεν ξέρω ακόμη. Μία εβδομάδα το λιγότερο», γράφει χαρακτηριστικά στην πρώτη του ανάρτηση την οποία συνοδεύει με μία φωτογραφία του κήπου του.

Ελάχιστα λεπτά μετά, όμως, ο κ. Αντώναρος επανέρχεται με πιο πολιτική σκοπιά και εύχεται… καλή επιτυχία στη νέα εκλογική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ γιατί όπως λέει «έχουν ένα δύσκολο έργο μπροστά τους».

Υπενθυμίζεται πως ο Ευάγγελος Αντώναρος ήταν υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στην ανατολική Αττική χωρίς να καταφέρει να εκλεγεί, αφού βγήκε έκτος με 5.859 σταυρούς.

Οι αναρτήσεις του