Ποιός είναι ο επόμενος σκαφάτος;: Εκκωφαντική σιωπή από την παρέα του Μαξίμου

288
tomanifesto.gr tomanifesto manifesto.gr tomanifesto Ο Πάνος με Ferretti και ο Αλέξης με «πεσκέσι»

Μετά από την αίσθηση που προκάλεσαν οι «ελιτίστικες» διακοπές του Αλέξη Τσίπρα στη θαλαμηγό που παραχώρησε η κυρία Παναγοπούλου, όπως γράφει στην εφημερίδα «Τα Νέα» ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος, εκτός από τον πρωθυπουργό υπήρξε άλλο ένα κυβερνητικό στέλεχος το οποίο… κατάκοπο από τη διακυβέρνηση της χώρας βρήκε την ευκαιρία να ξεκουραστεί στη θαλαμηγό Odyssey.

Πρόκειται μάλιστα για κορυφαίο στέλεχος της κυβέρνησης, που όπως επισημαίνεται στο άρθρο πήρε και μεγάλη συντροφιά ώστε να μην αισθάνεται μοναξιά. Ο δημοσιογράφος δεν αποκάλυψε το όνομα-ενδεχομένως να το μάθουμε σήμερα- αλλά το φωτογράφισε και μάλιστα από καλή γωνία λήψης.

Όπως έγραψε: «Εικάζω ότι η μη αναφορά της κυρίας Παναγοπούλου ότι είχε διαθέσει το σκάφος της και για τη “φιλοξενία” του κορυφαίου κυβερνητικού στελέχους οφείλεται στο γεγονός ότι οι σχέσεις του υπουργού αυτού με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα το τελευταίο διάστημα βρίσκονται σε διαρκή κρίση εξαιτίας διαφόρων επιλογών του, οι οποίες έχουν φέρει την κυβέρνηση σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και διαρκώς απολογούμενη», αναφέρει χαρακτηριστικά ο αρθρογράφος. Τι κάνει νιάου- νιάου… στο σκάφος;

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr