Ποιες Ελληνίδες ξορκίζουν τον κορωνοϊό με… πορνό!

124

Περίπου 172.000 Ελληνίδες επισκέφτηκαν το site της «Sirina Tv» από την ημέρα επιβολής των περιοριστικών μέτρων στις μετακινήσεις έως σήμερα, με το μεγαλύτερο ποσοστό θέασης ερωτικών ταινιών από γυναίκες να καταγράφεται στη Θεσσαλονίκη, αγγίζοντας το 35%!

Σύμφωνα με στοιχεία που αφορούν στην επισκεψιμότητα των Ελλήνων και Ελληνίδων στο site της «Sirina Tv» και στην τηλεθέαση του συνδρομητικού καναλιού Cosmote Tv που κατέγραψαν οι υπεύθυνοι της εταιρείας παραγωγής ερωτικών ταινιών, το επίμαχο διάστημα καταγράφηκαν 570.000 μοναδικοί επισκέπτες. 

Η Θεσσαλονίκη συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ποσοστό θέασης ερωτικών ταινιών από γυναίκες (35%) ενώ ακολουθούν οι Σέρρες με ποσοστό 25%, η Αθήνα με 20%, η Λάρισα με 13% και τελευταία η Κρήτη με 7%.

Όσον αφορά τις ώρες αιχμής, διαπιστώνεται ότι τα μεσημέρια, από τις 14.00 έως τις 16.00 παρατηρούνται τα υψηλότερα ποσοστά τηλεθέασης και επισκεψιμότητας στο site, με τις ηλικίες 25-34 να δείχνουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Στα στοιχεία της έρευνας που έχουν να κάνουν με την επισκεψιμότητα ανά φύλο, οι άνδρες συγκεντρώνουν ποσοστό 67% και οι γυναίκες 33%.

Πιο δημοφιλής μέρα για την παρακολούθηση ερωτικών ταινιών στο καιρό του κορωνοϊού αναδεικνύεται η Πέμπτη και λιγότερο δημοφιλής η Κυριακή.

gynaikesthes_serres
tivlepoyngynaikes
vres

 

episkepsanafilo
oikonomiki_katastash_ga
synoliko

 

dimofilispornostar
giaginekes
Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr