Πληρώνει τη λάσπη του ο Πολάκης – 15.000 ευρώ στον Άδωνι

by news

Το ποσό των 15.000 ευρώ υποχρεούται να καταβάλλει στον υπουργό Ανάπτυξης κι Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης.

Το Πολυμελές Πρωτοδικείο της Αθήνας τον έκρινε ένοχο για το αδίκημα της προσβολής προσωπικότητας, καθώς, σύμφωνα με τους δικαστές, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός υγείας ισχυρίστηκε ψευδώς μέσω του Facebook οτι ο Άδωνις Γεωργιάδης διατηρούσε off shore εταιρεια και μάλιστα ότι αυτή συνδεόταν δήθεν με διαφθορά στο ΚΕΕΛΠΝΟ.

Στην ανάρτησή του, ο Παύλος Πολάκης είχε χαρακτηρίσει τον Άδωνι Γεωργιάδη ως «ανθρωπάκι της αρπαχτής και της λαμογιάς».

Οι δικαστές έκριναν ότι «πρόθεση του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας ήταν να συκοφαντήσει και να εξυβρίσει τον Άδωνι Γεωργιάδη», ενώ παράλληλα υποχρεώνουν τον Παύλο Πολάκη να αναρτήσει την καταδικαστική απόφαση στον λογαριασμό του στο Facebook και να ζητήσει συγγνώμη.

«Σήμερα εξεδόθη πρωτόδικη καταδικαστική του κ. Πολάκη απόφαση για συκοφαντική μου δυσφήμιση. Το Δικαστήριο τον υποχρεώνει σε 15.000€ και να αναρτήσει συγγνώμη στην σελίδα του στο Facebook. Για όσα είπε στην «Αυτοψία» – Αντώνης Σρόιτερ ακολουθεί νέα Αγωγή» έγραψε στο Facebook ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

 

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα