Πίσω από τις λέξεις κρύβεται ο Αλέξης

310
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αναρωτηθήκατε γιατί στο ΣΥΡΙΖΑ πήραν τα τεφτέρια και άνοιξαν λογαριασμό; Τυχαία μπήκαν στη σειρά οι στυλοβάτες της «πρώτης φοράς αριστερά» και στοχοποιούν τον Τσιόδρα;

Ή μήπως τυχαία οι επιθέσεις έχουν επικεντρωθεί στα tests και στις κάθε λογής προμήθειες; Το έργο αυτό το έχουμε ξαναδεί και όπως φαίνεται με εντολή Τσίπρα (γιατί μην έχετε καμία αμφιβολία ότι αυτός είναι ο «εντολέας» των επιθέσεων), η ομάδα τεκμηρίωσης στην Κουμουνδούρου έχει πιάσει «δουλειά».

Και όπως μαθαίνω σχετικά άνετα, αφού η πλειονότητα των… «κορωνοσυριζαίων» ζει και βασιλεύει στον ΕΟΔΥ(πρώην ΚΕΕΛΠΝΟ). Είναι προφανές ότι στο Υπουργείο Υγείας κοιτάνε τη δουλειά τους-και ορθώς πράττουν- και δεν ασχολούνται με το παρασκήνιο. Αυτό έκαναν από την πρώτη ημέρα που ανέλαβαν την καθήκοντά τους, θεωρώντας ότι ο πολιτικός πολιτισμός θα «εξημερώσει» τα ροτβάϊλερ που άφησε ο Πολάκης να φυλάνε την… παράγκα του.

Κι έτσι φθάσαμε, πριν την έλευση του κορωνοϊού, να δούμε επικεφαλής σε ΔΥΠΕ έναν από τους συνδαιτημόνες του Πολάκη σ’ εκείνο το περίφημο τραπέζωμα στο γραφείο του στο υπουργείο, υπό το βλέμμα του Άρη Βελουχιώτη! Έχω την υποψία, για να μην σας κουράζω, ότι όταν με το καλό βγούμε από αυτόν τον εφιάλτη θα ξεκινήσει η επιδημία του… «θα λογαριαστούμε».

Γιατί μην έχετε αμφιβολία ότι στο ΣΥΡΙΖΑ δεν βλέπουν τον Μητσοτάκη ως ιδεολογικό αντίπαλο, αλλά ως εχθρό! Και ετοιμάζονται να κάνουν τα πάντα ώστε να τον εξοντώσουν! Διαβάστε λέξη προς λέξη ποιοι γράφουν και τι γράφουν και θα διαπιστώσετε γιατί εν μέσω κρίσης ετοιμάζονται να «λογαριαστούν».

Βέβαια λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο, αλλά ξέρετε σε αυτές τις περιπτώσεις, όπως πχ με τα εμβόλια, ένα επαναλαμβανόμενο ψέμα, γίνεται «αλήθεια». Κι αυτοί, εκτός από τις μεθόδους του Στάλιν, έχουν διαβάσει και τον Λένιν.

Easy Writer

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr