Νεκρός είναι ο 45χρονος άνδρας τουρκικής καταγωγής, ο οποίος δέχθηκε πυροβολισμούς ενώ επέβαινε σε ΙΧ κοντά στα ΚΤΕΛ «Μακεδονία» στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 13:00 το μεσημέρι στον Δενδροπόταμο Θεσσαλονίκης έξω από τα ΚΤΕΛ Μακεδονίας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν βρεθεί επτά κάλυκες.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο 45χρονος Τούρκος επέβαινε ως συνοδηγός σε αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 39χρονος συμπατριώτης του και το οποίο βρισκόταν στην περιοχή όταν το προσέγγισε ένα τζιπ, από το οποίο κάποιος άρχισε να τον πυροβολεί.

Οι πυροβολισμοί δεν βρήκαν στόχο και το αυτοκίνητο με τον 45χρονο προσπάθησε να ξεφύγει, με το τζιπ να το καταδιώκει.

Οι επιβαίνοντες στο τζιπ άρχισαν να πυροβολήσουν ξανά με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο 45χρονος από δύο σφαίρες στην καρδιά και στο κεφάλι.