Η Νικολέτα, περίπου 17 ετών, που βρέθηκε νεκρή μέσα σε διαμέρισμα στο Περιστέρι, εντοπίστηκε χωρίς την μπλούζα της, ενώ εξαφανισμένος παραμένει ο σύντροφός της. Όλα τα στοιχεία συγκλίνουν, ότι πρόκειται για μία νέα γυναικοκτονία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η κοπέλα ελληνικής καταγωγής και όχι πακιστανικής όπως ήταν οι πρώτες πληροφορίες, εντοπίστηκε από τη μητέρα και την αδελφή της, το βράδυ της Δευτέρας, δολοφονημένη στο σπίτι της επί της οδού Αραχώβης.

Περιστέρι: Αυτή είναι η 17χρονη Νικολέτα που βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της- Την έπνιξε, την βρήκαν ημίγυμνη

Ο θάνατος της Νικολέτας, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία φαίνεται να ήταν ασφυκτικός. Η 17χρονη φέρει και εκδορές στη μύτη, από τα χέρια του δράστη που έκλεισε τις αεροφόρους οδούς. Το θύμα φαίνεται επίσης να είχε φέρει στο σπίτι της οικογένειας και τον σύντροφό της, με καταγωγή από το Πακιστάν, κάτι με το οποίο διαφωνούσε η μητέρα της.

Όπως γίνεται γνωστό, η μητέρα της πήγε χθες Δευτέρα στις 16:00 για δουλειά σε ένα τυροπιταδικο. Τότε φαίνεται να πήγε στο σπίτι ο 22χρονος Πακιστανός.

Ως πιο πιθανό σενάριο είναι αυτό του καβγά. Το ζευγάρι τσακώθηκε και ο 22χρονος την σκότωσε.

Με τον νεαρό ήταν μαζί τους τελευταίους δέκα μήνες.

Η οικογένεια είναι Ρομά από το Μακροχώρι Ημαθίας.

Η αστυνομία έχει ήδη λάβει καταθέσεις από τους συγκάτοικούς του, οι οποίοι ανέφεραν ότι χθες Δευτέρα λίγο πριν τα μεσάνυχτα, πήγε στο σπίτι τους, μάζεψε τα πράγματά του και έφυγε.

Καταθέσεις έδωσαν και η μητέρα και η αδελφή του θύματος, ενώ προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Φίλη της 17χρονης, μιλώντας στην ΕΡΤ, τόνισε ότι ο σύντροφός της ήταν μεγαλύτερης ηλικίας, ήσυχος άνθρωπος και δεν φαινόταν ότι μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο.

Γυναικοκτονία Περιστέρι

Εάν διαπιστωθεί ότι πρόκειται για γυναικοκτονία, αυτή θα είναι η τρίτη στη χώρα μας μέσα σε λίγα 24ωρα. Η πρώτη διαπράχθηκε στο Ρέθυμνο και η δεύτερη την Κυριακή στη Ζάκυνθο.

Στα social media υπάρχουν αναρτήσεις δικών της ανθρώπων που την αποχαιρετούν με αναρτήσεις.

Γυναικοκτονία Περιστέρι