Μέχρι τις 30 Ιουνίου θα καταθέσουν τις δηλώσεις «πόθεν έσχες» τα μέλη της κυβέρνησης, καθώς, με πολιτική απόφαση, δεν θα ισχύσει για αυτά η παράταση που έχει δοθεί μέχρι το τέλος του έτους. Αυτό ανακοίνωσε στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης

O ΣΥΡΙΖΑ μέσα σε τέσσερα χρόνια αύξησε ή επέβαλλε φόρους που δεν είχαν επιβληθεί σε πολλές δεκαετίες, είπε ο Παύλος Μαρινάκης απαντώντας στην ειρωνική ανακοίνωση της Κουμουνδούρου για τον ΦΠΑ. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μίλησε για 29 φόρους που αυξήθηκαν ή επιβλήθηκαν επί ΣΥΡΙΖΑ και κάλεσε την αξιωματική αντιπολίτευση να ζητήσει συγγνώμη για την εξαπάτηση των πολιτών τα χρόνια που ήταν κυβέρνηση. 

«Αυτοί που ρωτούν "γιατί τώρα" δίνουν επιχείρημα ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν προσπάθησε να εξαγοράσει ψήφους προεκλογικά» συμπλήρωσε ο Παύλος Μαρινάκης, ο οποίος πρόσθεσε ότι τώρα ήταν βεβαιωμένα τα λογιστικά στοιχεία για τα δημοσιονομικά της χώρας. 

Μιλώντας για τη μεταρρύθμιση που αφορά τους ελεύθερους επαγγελματίες, ο Παύλος Μαρινάκης είπε ότι η κυβέρνηση δεν θα την πάρει πίσω αλλά θα κάνει σημειακές παρεμβάσεις μετά από συνεννόηση με το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών.

Δείτε την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη: