Οι τρεις άνδρες που κατηγορούνται για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό 30χρονου στην Πάτρα απολογούνται σήμερα.
Σήμερα στις 9 το πρωί θα βρεθούν ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθούν οι τρεις άνδρες που αυτοβούλως παρουσιάστηκαν αργά το βράδυ της Δευτέρας (5/1) στις Αρχές, λίγο πριν εκπνεύσει το αυτόφωρο για το αιματηρό επεισόδιο στην Πάτρα.
Τα δύο αδέλφια, ηλικίας 36 και 39 ετών, καθώς και ένας 29χρονος -οι οποίοι κατηγορούνται για τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του 30χρονου Κώστα Μπασιλάρη στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης- προσήχθησαν στο Δικαστικό Μέγαρο της Πάτρας κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, όπου τους ασκήθηκαν ποινικές διώξεις για συμμετοχή σε ανθρωποκτονία και πρόκληση σωματικών βλαβών σε βάρος του 30χρονου.
Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα tempo24.news, πρόκειται για τους τρεις που εξαρχής είχαν ταυτοποιηθεί από τις Διωκτικές Αρχές της αχαϊκής πρωτεύουσας, ενώ έχουν απασχολήσει την Αστυνομία και στο παρελθόν.

