Πατούλης: Θέλουμε να ενώσουμε όλους τους πολίτες

10

Ενωτικό μήνυμα προς τους πολίτες και τους αυτοδιοικητικούς φορείς απηύθυνε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, κατά την προεκλογική ομιλία του στην πλατεία Κλαυθμώνος, λίγα 24ωρα πριν από τη 2η Κυριακή των περιφερειακών εκλογών. Ο κ. Πατούλης ζήτησε την ψήφο, όχι μόνον όσων τον ψήφισαν την περασμένη Κυριακή, αλλά και όσων «δεν μας ψήφισαν, αλλά καταδικάζουν την αλαζονεία, τον λαϊκισμό και την απραξία». «Είμαι έτοιμος να αναλάβω τις ευθύνες που εσείς θα μας δώσετε» είπε ο κ. Πατούλης, προσθέτοντας: «Θέλουμε να ενώσουμε όλους τους πολίτες για το μέλλον και την ανάπτυξη…Θέλουμε να ενώσουμε μαζί όλους τους δήμους».

Με προμετωπίδα του λόγου του, «τις ευρύτερες συναινέσεις με τους πολίτες» αλλά και «τους αυτοδιοικητικούς φορείς», σημείωσε ότι «συνιστά για εμάς υπόσχεση τιμής να επιλύσουμε τα μεγάλα και μικρά προβλήματα της Περιφέρειας, διότι είμαστε άνθρωποι που πιστεύουν στον Άνθρωπο».

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης ερμήνευσε το αποτέλεσμα του α’ γύρου, ως δήλωση των πολιτών ότι θέλουν να γκρεμίσουν τις διαχωριστικές γραμμές. «Θέλουμε να ενώσουμε τις τοπικές κοινωνίες και να γκρεμίσουμε τις διαχωριστικές γραμμές. Το αποτέλεσμα των εκλογών έδειξε ότι οι πολίτες λένε «όχι» στο διχασμό» είπε χαρακτηριστικά.