Σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις προχώρησε ο πατέρας της αδικοχαμένης Καρολάϊν, υποστηρίζοντας πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος σκότωσε την κόρη του επειδή ήξερε πως ήταν μπλεγμένος με ναρκωτικά.

Όπως είπε μάλιστα ο κ. Κράουτς, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο 34χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μετέφερε τις ναρκωτικές ουσίες με το ελικόπτερο.

Ανέφερε δε για το γράμμα που του είχε γράψει ο συζυγοκτόνος, στο οποίο του έδωσε τις δικές του… “εξηγήσεις” για τη δολοφονία της γυναίκας του: “Στο γράμμα που μου έγραψε μου είπε πως ένας φίλος του που είχε μία ταβέρνα και ήταν μπλεγμένος με ναρκωτικά, έψαχνε πιλότο με ελικόπτερο για να μεταφέρει ναρκωτικά και του είπε πως θα του δώσει πολύ καλά χρήματα και έτσι εκείνος δέχτηκε. Όταν το είπε στην κόρη μου, που είναι ένας πολύ έντιμος άνθρωπος του είπε πως θα πάρει το παιδί και θα φύγει. Εκείνος, όπως μου έγραψε, – ήταν τόσο χαζός -πήγε και τους είπε πως δεν θα το κάνει γιατί η γυναίκα του θα τον εγκαταλείψει. Τότε εκείνοι του είπαν πως πρέπει να τελειώνει μαζί της και πως δεν θα έπρεπε να το ξέρει κανείς και έτσι, με βάση τα όσα μου έγραψε ο ίδιος ο συζυγοκτόνος, αποφάσισε να τη σκοτώσει ο ίδιος για να μην την σκοτώσει η συμμορία με τα ναρκωτικά” αποκάλυψε ο κ. Κράουτς.

“Ήταν ένας άνδρας δειλός, πράγμα που φαίνεται και από το γεγονός ότι την σκότωσε την ώρα που η Καρολάιν κοιμόταν” και συνέχισε αναφερόμενος στο πολυσυζητημένο οικόπεδο που αγόρασε ο καθ’ ομολογίαν δράστης “η Καρολάιν μου είχε ζητήσει χρήματα για να αγοράσουν ένα οικόπεδο που στοίχιζε 70000 ευρώ. Τα 35000 ευρώ της τα έδωσα εγώ και τα υπόλοιπα 35000 ευρώ της τα έδωσε η μητέρα της, όμως ο Μπάμπης της πήρε τα χρήματα και το αγόρασε στο όνομά του, αν το πιστεύετε!”, είπε ο πατέρας της Καρολάϊν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του “Πρωινού” ο συζυγοκτόνος πέρασε μοναχικά τις γιορτές στις Φυλακές, όπου κρατείται και συνεχίζει να εργάζεται στην καντίνα στην οποία έχει βοηθό του, τον δολοφόνο του Παύλου Φύσσα, Γιώργο Ρουπακιά.