Ο Ντέιβιντ Κράουτς, μιλώντας στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, αναφερόμενος στον συζυγοκτόνο δήλωσε πως «αν υπήρχε θανατική ποινή, θα ήταν τιμή να τράβαγα εγώ τον μοχλό», ενώ περιέγραψε πώς φερόταν ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στην κόρη του.

Παράλληλα εξήγησε πώς του γεννήθηκαν υποψίες, λέγοντας ότι την ημέρα της κηδείας της Καρολάιν, «εκείνος έκλαιγε και θρηνούσε υπερβολικά, περισσότερο ακόμη και από μένα που είμαι ο πατέρας της». Ανέφερε ακόμη πως ο ίδιος είδε τον Αναγνωστόπουλο με ένα πανάκριβο Rolex και θεώρησε «πως δεν μπορεί αυτό να μην τον πήραν οι ληστές…».

«Για να πάρει έστω και ένα καφέ του ζητούσε λεφτά»

Παράλληλα, ο ίδιος ανέφερε ότι «όταν έφυγε η Καρολάιν για να σπουδάσει εγώ και η Σουζάνα της δίναμε από 700 ευρώ ο καθένας για να ζει. Μέσα σε ένα χρόνο το παιδί παντρεύτηκε και έμεινε μαζί με τον πιλότο σε σπίτι. Τότε η Σουζάνα αποφάσισε να της δίνει 250 ευρώ, θεωρώντας πως έπρεπε παρότι παντρεμένη να έχει μία ανεξαρτησία.

Αντ’ αυτού μάθαμε αργότερα ότι ο πιλότος έπαιρνε όλα αυτά τα χρήματα και ακόμη για να πάρει έστω και ένα καφέ του ζητούσε λεφτά» ανέφερε χαρακτηριστικά.