Παπαχρήστος-Κουρτάκης: Στην πυρά!

by Manifesto

Στον Μεσαίωνα του ΣΥΡΙΖΑ τους “αντιφρονούντες” τους καίνε στην πυρά… του διαδικτύου. Υποψιαζόμαστε ότι θα επιθυμούσαν να τους στέλνανε πρώτα για μια βολτούλα σε κάποιο εξωτικό Γκουλάγκ, αλλά δεν… πρόκαμαν να τα φτιάξουνε. Υπερβολές; Καθόλου!

Δεν έχει κανείς παρά να διαβάσει τι… ξερνάνε στα social media τα κακορίζικα και μοβόρικα συριζοτρολ για τους δημοσιογράφους Γιώργο Παπαχρήστο και Γιάννη Κουρτάκη και τότε μπορεί να αναφωνήσει και… λίγα λέμε.

Στην επιχείρηση δολοφονίας χαρακτήρων συμμετέχουν: τα συριζοτρολ των 60 λεπτών. Οι “αγιογράφοι” του “σκαφάτου και πουράτου” ηγέτη του Σουνίου. Οι “άπορες κορασίδες” του facebook. Οι “ιερές αγελάδες” της ελληνικής δημοσιογραφίας. Και τέλος, συμμετέχουν και οι… καρανίκες αυτού του τόπου.

Πάμε τώρα στο προκείμενο. Ποιο ήταν το “έγκλημα” του Παπαχρήστου;
Αποκάλυψε ότι ο Τσίπρας είπε ψέματα για τη νέα του βίλα στο Σούνιο.
Ποιος είδε το “Τσιπραίικο λεφούσι” και δεν “φοβήθηκε”.
Τα έβαλες με τον “αρχηγό” μας;
Τόλμησες να αποκαλύψεις τη νέα βίλα του “παμμέγιστου ηγέτη” μας;
Στην πυρά, είπε αμέσως, με ένα στόμα μια φωνή, όλος ο εσμός του διαδικτύου που στηρίζει το “καθεστώς” ΣΥΡΙΖΑ και ονειρεύεται “δίκες Μόσχας” για τους “αντιφρονούντες”.

Την ίδια “τύχη” είχε και ο εκδότης Γιάννης Κουρτάκης, ο οποίος έκανε κι αυτός το “έγκλημα” να δημοσιεύσει στην εφημερίδα του πληροφορίες και φωτογραφίες από τη νέα βίλα Τσίπρα.

(Για την ιστορία ο Γ. Παπαχρήστος είναι μεταξύ των δημοσιογράφων που είχαν αποκαλύψει τις διακοπές Τσίπρα στο κότερο διάσημης εφοπλιστικής οικογένειας, λίγες μόνο ημέρες μετά την φονική φωτιά στο Μάτι).

Μετά τις αποκαλύψεις των δημοσιογράφων μπήκε σε εφαρμογή το σχέδιο εξόντωσης: Πρώτα έβγαλε ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ για να στηρίξει τον Τσίπρα και να καταγγείλει τους “αντιφρονούντες”. Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήραν τα συριζοτρολ, τα οποία χίμηξαν να τους κατασπαράξουν. Ακολούθησαν τα εξώδικα σε Κουρτάκη και Παπαχρήστο από τον “Τσε Γκεβάρα” του Σουνίου. Τέλος, έπιασαν “δουλειά” και οι… καρανίκες του twitter και του Facebook.

Συμπέρασμα: Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού, αγαπητέ Γιώργο Παπαχρήστο και αγαπητέ Γιάννη Κουρτάκη.

Τι το θέλατε κι εσείς να γράφετε αλήθειες για τον “ηγέτη” του Σουνίου. Δεν θα ήταν “καλύτερα” να πιάνατε στασίδι στο Μαξίμου (σ.σ.: αν είχαν φωνή οι τοίχοι του Μαξίμου στον 2ο όροφο θα γκρεμιζόταν το σύμπαν του ΣΥΡΙΖΑ…) όταν ήταν πρωθυπουργός, ή να τον βλέπατε στην πρώτη του βίλα στο Σούνιο, πίνοντας ακριβά ουισκάκια και καπνίζοντας Cohiba. Εικονίσματα θα σας είχαν κάνει τα συριζοτρολ και θα τα βάζανε… δίπλα σ΄ αυτό του Στάλιν.

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα