ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός αποχώρησαν από το γήπεδο της Τούμπας έχοντας μοιραστεί από έναν βαθμό. Η αναμέτρηση -για την 6η αγωνιστική των play offs στη Super League 1- ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ, για δύο λόγους. Αφ’ ενός την κακή απόδοση των δύο ομάδων και τις ελάχιστες φάσεις για γκολ που δημιούργησαν. Αφετέρου τον διαιτητή, Ματίας Γκεστράνιους.

Στο 78ο λεπτό βιάστηκε -αντί ν’ αφήσει πλεονέκτημα- να σφυρίξει φάουλ υπέρ του Παναθηναϊκού, (σχεδόν) την ώρα που ο Μακέντα έστελνε την μπάλα στα δίχτυα.

Μάλιστα, στο ριπλέι της μετάδοσης, φάνηκε ν’ αναγνωρίζει το λάθος του. Όμως, μετά την απομάκρυνση από το ταμείο… Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για μη καταλογισμό πέναλτι σε πτώση του Κρμέντσικ στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Το 0-0 στέλνει τους «ασπρόμαυρους» (τουλάχιστον προσωρινά) στη δεύτερη θέση με 58 βαθμούς και αφήνει τους «πράσινους» προτελευταίους στο μίνι πρωτάθλημα με 51. Βλέποντας την ευρωπαϊκή έξοδο ν’ απομακρύνεται ακόμα περισσότερο.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Λύρατζης (80’ Ίνγκασον), Ντάγκλας Αουγκούστο, Τσιγγάρας (56’ Σβαμπ), Μπάμπα, Τζόλης (55’ Μουργκ), Σβιντέρσκι (46’ Κρμέντσικ), Ελ Καντουρί (65’ Λάμπρου).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Διούδης, Μολό, Βέλεθ, Πούγγουρας, Χατζηθεοδωρίδης, Νιάς, Σανκαρέ (57’ Ενγκμπακοτό), Μαουρίσιο, Ιωαννίδης (69’ Καμπετσής), Μακέντα (88’ Καρλίτος), Βιγιαφάνιες.