Πανηγυρίζουν οι ΣΥΡΙΖΑίοι για την ανομία στο ΑΠΘ

by MANIFESTO

Ασπίδα από βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στους μπαχαλάκηδες του ΑΠΘ. Τα στελέχη της αντιπολίτευσης δεν αρκέστηκαν αυτή τη φορά στις δηλώσεις υποστήριξης αλλά έκαναν ένα βήμα παραπάνω και βρέθηκαν μέσα στην κατάληψη για να αποτρέψουν την επιβολή της τάξης και του νόμου.

Η παρουσία τους σε μια έκνομη πράξη δεν είχε άλλο στόχο από το να πολιτικοποιήσουν μια κατάληψη και να ανεβάσουν περαιτέρω την ένταση. Οι ψυχραιμότεροι επικράτησαν και οι αστυνομικές δυνάμεις αποχώρησαν.

Πρωταγωνιστές – εκτός των μπαχαλάκηδων καταληψιών- οι βουλευτές Γιάννη Αμανατίδη, Κατερίνα Νοτοπούλου και Δώρα Αυγέρη, μαζί με τον συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής Θεσσαλονίκης του κόμματος Κώστα Αμπατζά και πανεπιστημιακούς καθηγητές, μεταξύ αυτών ο πρώην πρύτανης του ΑΠΘ Γιάννης Μυλόπουλος, η Ιφιγένεια Καμτσίδου κ.ά. Σε δηλώσεις τους οι βουλευτές ζήτησαν την αποχώρηση των αστυνομικών και διάλογο με όσους έχουν επιβάλλει το λουκέτο στην πρυτανεία επί 15 μέρες με το έτσι θέλω. Από κοντά και ο Παύλος Πολάκης ο οποίος χαιρέτησε την… επαναστατικότητα των συντρόφων του.

 

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα