Παναθηναϊκός: Έχει ξεχωρίσει τον Μαουρίτσιο!

23
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Μαουρίτσιο που έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ. Επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή που έχει υψηλό κασέ.

Ο Παναθηναϊκός θα ενισχυθεί στην μεσαία γραμμή μόνο αν καταφέρει να βρει μία εξαιρετική περίπτωση που θα τον ανεβάσει επίπεδο στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου. Η διοίκηση του συλλόγου έχει ανάψει το… πράσινο φως για να γίνει οικονομική υπέρβαση αν χρειαστεί και μία από τις περιπτώσεις που αρέσουν πολύ είναι αυτή του Μαουρίτσιο σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr! 
Ο 32χρονος κεντρικός μέσος από την Βραζιλία έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ, ολοκληρώνοντας μια τριετία στον δικέφαλο, έχοντας βάλει σφραγίδα ποιότητας στην μεσαία γραμμή της ομάδας.
Το κασέ του έμπειρου μέσου ήταν απλησίαστο για το Τριφύλλι(1.3 ετησίως στον ΠΑΟΚ), ωστόσο, η επιθυμία της οικογένειας του παίκτη για παραμονή στην Ελλάδα(έχει απορρίψει προτάσεις από την Βραζιλία) και το γεγονός πως τα χρονικά περιθώρια για να βρει ομάδα έχουν στενέψει, έχουν ρίξει αισθητά τις απαιτήσεις του, σε επίπεδα, όμως, που για να προχωρήσει η υπόθεση και πάλι θα πρέπει να κάνει υπέρβαση ο Παναθηναϊκός για τα δικά του δεδομένα.

To gazzetta.gr επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο του Μαουρίτσιο, Πιερ Φερνάντες, ο οποίος επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού! ᾽᾽Ναι είναι αλήθεια πως έχουμε μιλήσει με τον Παναθηναϊκό. Ξέρω πως ο παίκτης αρέσει πολύ στην διοίκηση της ομάδας᾽᾽.

Συμπερασματικά: Ο Παναθηναϊκός βλέπει στον Μαουρίτσιο την ιδανική λύση για την μεσαία γραμμή(και όχι άδικα), ο παίκτης θέλει να παραμείνει στην Ελλάδα και να φορέσει την φανέλα με το Τριφύλλι, ωστόσο τα πάντα θα εξαρτηθούν από το οικονομικό, καθώς μιλάμε για μία πολύ ακριβή περίπτωση. Υπενθυμίζουμε πως το μεταγραφικό παράθυρο για τους ελεύθερους… κλείνει στις 16 Οκτωβρίου.

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr