Το Πάμε Στοίχημα είναι πιο πλούσιο από ποτέ με τους Πάμε Στοίχημα Tipsters, την κορυφαία ψηφιακή κοινότητα παικτών στην Ελλάδα. Μέσω του OPAP Store App, οι χρήστες της εφαρμογής δημιουργούν το δικό τους προφίλ και αλληλοεπιδρούν μεταξύ τους σε ένα μοντέρνο, ψηφιακό περιβάλλον, όπου μοιράζονται τις στοιχηματικές προβλέψεις τους για τα αθλητικά γεγονότα. 

«Οι παίκτες ακολουθούν τους κορυφαίους Tipsters, βλέπουν τις στοιχηματικές προτάσεις και τα ανοιχτά στοιχήματα άλλων tipsters τα οποία μπορούν και να αντιγράψουν, ενώ ενημερώνονται και για την αθλητική επικαιρότητα. Επιπλέον, μπορούν να ακολουθήσουν και τα αγαπημένα τους καταστήματα ΟΠΑΠ, ώστε να συναγωνίζονται μεταξύ των θαμώνων. Μάλιστα, μέσα από τις ειδικά διαμορφωμένες οθόνες μπορούν να δουν τα hot bets και τον πίνακα κατάταξης του εκάστοτε καταστήματος», αναφέρει ο Νίκος Μπαλτζής, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ επί της οδού Έβανς 1 στην Αθήνα. 

Οι πίνακες κατάταξης 

Οι παίκτες που συμμετέχουν στην κοινότητα των Tipsters, μαζεύουν πόντους και ανεβαίνουν θέσεις στον μηναίο πίνακα κατάταξης, με τους 10 πρώτους κάθε μήνα να κερδίζουν απίθανα δώρα. 

Ο κ. Μπαλτζής εξηγεί: «Παίζοντας μέσα από το ΟPAP Store App ή σκανάροντας εντός 30 λεπτών το δελτίο μετά την τοποθέτησή του, ανεβαίνει στην κοινότητα των Tipsters. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να μην έχει ολοκληρωθεί η διευθέτησή των δελτίων που σκανάρονται. Για να διεκδικήσουν οι παίκτες ένα από τα 10 έπαθλα θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει τον απαιτούμενο αριθμό δελτίων, ο οποίος είναι 5. Ο συνολικός πίνακας κατάταξης, αφορά τους συνολικούς πόντους που έχει συγκεντρώσει ο παίκτης από την στιγμής της εγγραφής του. Ο μηνιαίος πίνακας κατάταξης αφορά τους πόντους που έχει συγκεντρώσει σε χρονικό διάστημα ενός μήνα. Ο πίνακας κατάταξης καταστήματος ΟΠΑΠ, αφορά την κατάταξη του παίκτη ανάμεσα στους άλλους Tipsters που βρίσκονται εντός καταστήματος ΟΠΑΠ. Ήδη περισσότεροι από 57.000 παίκτες του Πάμε Στοίχημα έχουν εγγραφεί στην κοινότητα των Tipsters». 

image004-1.png

Ντέρμπι κυπέλλου ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός σήμερα: Τι προτείνουν οι κορυφαίοι tipsters; 

Στο σημερινό πρόγραμμα του κουπονιού ξεχωρίζει ο αγώνας μεταξύ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού, για τα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας. Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, με super αποδόσεις και bet builder. «Σε κάθε σημαντικό αγώνα το ενδιαφέρον του κοινού στα καταστήματα ΟΠΑΠ αυξάνεται κατακόρυφα και η κοινότητα των Tipsters έχει την τιμητική της. Οι παίκτες βλέπουν τα hot bets, δηλαδή το ποια στοιχήματα επιλέγουν οι περισσότεροι, ανεβάζουν τα δικά τους δελτία και ανταγωνίζονται μεταξύ τους στη βαθμολογία του καταστήματος μας», τονίζει ο κ. Μπαλτζής.