Απώλειες πριν καν ξεκινήσει η μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών καταγράφει ο πρώην και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Παιανίας, Σπύρος Στάμου.

Με μια αιχμηρή ανακοίνωσή της, η Φωτεινή (Φένη) Αποστόλου επισημαίνει ότι δεν είναι υποψήφια με την παράταξη του πρώην δημάρχου, όπως ανακοινώθηκε σε σχετική εκδήλωση, ούτε υπάρχει σχετική πρόθεση από την πλευρά της. Όπως, άλλωστε, τονίζει εμφατικά, “οι πολιτικοί μας δρόμοι έχουν οριστικά χωρίσει καθώς δεν θεωρώ ότι έχει να προσφέρει κάτι στον Δήμο Παιανίας όπως απεδείχθη από τα πεπραγμένα του αλλά και την στάση του κατά την τρέχουσα δημοτική περίοδο”.

Αναλυτικά η Φωτεινή (Φένη) Αποστόλου σημειώνει στη δήλωσή της:

“Με έκπληξη και αποτροπιασμό για την αυταρχικότητα της πράξεως του υποψηφίου Δημάρχου Παιανίας Σπύρου Στάμου, ενημερώθηκα από αυτήκοους μάρτυρες πως δήθεν είμαι υποψήφια του συνδυασμού ‘’Νέα Πολιτεία’’ με τον ίδιο να ανακοινώνει το όνομά μου σε εκδήλωση από την οποία απουσίαζα.

Ο κύριος Στάμου κατά τρόπο απαράδεκτο και αντιδημοκρατικό εμπλέκει το όνομά μου μολονότι εμφατικά τον ενημέρωσα πως καμία τέτοια πρόθεση δεν έχω και πως οι πολιτικοί μας δρόμοι έχουν οριστικά χωρίσει καθώς δεν θεωρώ ότι έχει να προσφέρει κάτι στον Δήμο Παιανίας όπως απεδείχθη από τα πεπραγμένα του αλλά και την στάση του κατά την τρέχουσα δημοτική περίοδο.

Του εύχομαι καλή τύχη στον ολισθηρό δρόμο που έχει επιλέξει”.