Ο Τσίπρας και η παρέα του θεωρούν ότι μετά τη νίκη της ΝΔ στις εκλογές του 2019 πήραν(;) κάποιου είδους συγχωροχάρτι για τα πολιτικά (και όχι μόνο) εγκλήματα που διέπραξαν στα χρόνια που κυβερνούσαν. 

Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός να βγαίνει σήμερα ο ανεκδιήγητος Τσίπρας και με fake news, λάσπη και τερατώδη ψέματα αφενός να εγκαλεί την κυβέρνηση για τους χειρισμούς στην πανδημία, αφετέρου να “απειλεί” τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ότι “δε θα αποφύγει να λογοδοτήσει για το σύστημα καταγραφής κρουσμάτων”.

Δηλαδή αυτός ο απίθανος πολιτικός παίρνει ως “αληθή” τα fake news περί “διπλού συστήματος καταγραφής κρουσμάτων” τα κάνει σύνθημα, τα κάνει βίντεο και μετά “απειλεί” και τον πρωθυπουργό.
Ας αφήσουμε, για την ώρα, κατά μέρος τα χοντροκομμένα ψέματα του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ και ας θυμηθούμε πως με με επικοινωνιακά και φτηνά κόλπα χειρίστηκε αυτός ο απερίγραπτος τύπος, που κυβέρνησε την Ελλάδα για 4 1/2 χρόνια, την τραγωδία στο Μάτι και ο καθένας ας βγάλει τα δικά του συμπεράσματα. Τα γραπτά μένουν, όπως και τα βίντεο της ντροπής μένουν κύριε Τσίπρα.