“Πατριάρχης της αυτοδιοίκησης” έγινε ξαφνικά ο Ανδρέας Παχατουρίδης για τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος αναζητώντας μια… σίγουρη λύση σε έναν τομέα που υστερεί σε απίστευτο βαθμό. Τι έλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ και τι έγραφαν φίλα προσκείμενα ΜΜΕ που τώρα σπεύδουν να κατεβάσουν παλαιότερες αναρτήσεις;

Ήταν το 2017 όταν ο Ανδρέας Παχατουρίδης, δήμαρχος και τότε στο Περιστέρι, βρέθηκε αντιμέτωπος με τις γνωστές ανακοινώσεις – στοχοποιήσεις του ΣΥΡΙΖΑ που τον κατηγορούσε  ότι «διαλέγει προμηθευτές».

«Η υπόθεση αυτή εκθέτει όχι μόνο τον δήμαρχο Περιστερίου, αλλά την ίδια τη ΝΔ και τον Κυρ. Μητσοτάκη. Περιμένουμε από τις αρμόδιες αρχές να διερευνήσουν άμεσα την υπόθεση και να αποδοθούν ευθύνες» ανέφερε ο ΣΥΡΙΖΑ και συνέχιζε:

«Ένας ακόμα ‘άριστος’ της Νέας Δημοκρατίας, ο δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης, πιάστηκε με τη γίδα στην πλάτη καθώς, σύμφωνα με έγγραφο το οποίο μάλιστα αναρτήθηκε και στη Διαύγεια σχετικά με την προκήρυξη διαγωνισμού για την προμήθεια αδρανών υλικών, ο Δήμος Περιστερίου φέρεται να διαλέγει προμηθευτές!»

Και συνέχιζε: «Εκτός από τους όρους του διαγωνισμού που περιλαμβάνονται στο αναρτημένο έγγραφο, περιλαμβάνονται και οδηγίες προς υπάλληλο του Δήμου ώστε να τους προσαρμόσει σε περίπτωση που οι ‘ημέτεροι’ προμηθευτές δεν έχουν τις προϋποθέσεις».

Για να καταλήξει πως «στο πλαίσιο αυτό, οι δηλώσεις του κ. Παχατουρίδη περί ‘προβοκάτσιας’ δεν αποσκοπούν σε τίποτε άλλο πέρα από τη δημιουργία εντυπώσεων προκειμένου να σκεπαστεί το σκάνδαλο. Η υπόθεση αυτή εκθέτει όχι μόνο τον δήμαρχο Περιστερίου, αλλά την ίδια τη Νέα Δημοκρατία και τον επικεφαλής της Κυρ. Μητσοτάκη. Περιμένουμε από τις αρμόδιες αρχές να διερευνήσουν άμεσα την υπόθεση και να αποδοθούν ευθύνες».

Περσινά ξινά σταφύλια που θα έλεγαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Μόνο που τέτοιες ενέργειες δείχνουν πανικό, αλλά και μια προσπάθεια του Αλέξη Τσίπρα να εισπράξει από την αποδοχή που έχει ο Ανδρέας Παχατουρίδης σε έναν από τους μεγαλύτερους δήμους της Ελλάδας και τον μεγαλύτερο της Δυτικής Αθήνας

Και μπροστά σε αυτό οι κυβιστήσεις δεν είναι δύσκολο να γίνουν…

ΥΓ. Μετά τη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα άρχισαν πάντως να κατεβαίνουν και τα σχετικά δημοσιεύματα.