fbpx

Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ έβαζε τη Νανά Παλαιτσάκη υποψήφια στον Νότιο Τομέα (email & video)

by Manifesto

Στον ΣΥΡΙΖΑ καλό θα είναι να μην κουνάνε το δάχτυλο για την δράση του συστήματος Μένιου Φουρθιώτη με την ελπίδα πως θα τον ταυτίσουν με τη Ν.Δ διότι στο τέλος θα πάνε για μαλλί και θα βγουν κουρεμένοι, αφού όσοι δεν έχουν ασθενή μνήμη θυμούνται πως το 2019 η “κολλητή” φίλη και συμπαρουσιάστρια στις εκπομπές του, Νανά Παλαιτσάκη είχε ανακοινωθεί(!!!) από τον ΣΥΡΙΖΑ υποψήφια στον Β΄3 Νοτίου Τομέα Αθηνών. (Διαβάστε ΕΔΩ τι έγραφε τότε το tomanifesto.gr)

Συγκεκριμένα, το όνομά της είχε σταλεί κανονικά με τις λίστες των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ από την Κουμουνδούρου, αλλά στο τέλος με απόφαση δική της έγινε γνωστό πως αποσύρει την υποψηφιότητα της και έτσι δεν πολιτεύτηκε μαζί τους. Σημειωτέον δε πως μεταξύ σοβαρού και αστείου εκείνη την εποχή η μη κάθοδος τελικά της Ν. Παλαιτσάκη συνοδεύτηκε από φημολογία περί αξιοποίησης του Μένιου Φουρθιώτη.

Η πλάκα είναι όμως άλλη, πως πρόσφατα στην εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη, φιλοξενούμενος ήταν ο διευθυντής του “Κόκκινου” και πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Ξυδάκης, ο οποίος τσακωνόταν με τη Ν. Παλαιτσάκη, έχοντας τον υπόδικο πλέον παρουσιαστή απέναντι του να του λέει πως “η Νανά είναι ανεξάρτητη δημοσιογράφος δεν έχει σχέση με κόμματα”. Και αντί ο Ξυδάκης να υπενθυμίσει πως ήταν μαζί μας, δεν είπε λέξη. Μάλιστα είχε κάθε λόγο να το θυμάται διότι επρόκειτο να κατέβουν στην ίδια εκλογική περιφέρεια.

Τα “Αποκαλυπτικά” mail του ΣΥΡΙΖΑ

Το πρώτο mail με τις λίστες των υποψηφίων που εστάλη την Τρίτη 18 Ιουνίου 2019 στις 16.53

Το “διορθωμένο” mail ψηφοδέλτιο που εστάλη την ίδια ημέρα στις 18.41:

Αναστάτωση με την υποψηφιότητα της Ν. Παλαιτσάκη στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ!

Εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής αλλά και… παρατράγουδα επιφύλαξε η ανακοίνωση της τελικής λίστας των υποψηφίων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, έγραφε στις 18 Ιουνίου 2019 το Star.

Η κυριότερη έκπληξη, όπως έγραφε εκείνες τις ημέρες το star.gr, ήταν ότι στο τελικό ψηφοδέλτιο του κόμματος που ανακοινώθηκε περιλαμβανόταν το όνομα της τηλεπαρουσιάστριας Νανάς Παλαιτσάκη, στην εκλογική περιφέρεια του Νότιου Τομέα της Β΄Αθήνας!
Τελικά, η υποψηφιότητα αποσύρθηκε, με τον ΣΥΡΙΖΑ να υποστηρίζει ότι περιλήφθηκε στα ονόματα εκ… παραδρομής.

Της Παλαιτσάκη το… μπέρδεμα στο ΣΥΡΙΖΑ

“Κάτι δεν πάει καθόλου καλά στο βασίλειο της Κουμουνδούρου, στο βασίλειο του Πάνου Σκουρλέτη, θα λέγαμε παραφράζοντας τον Σαίξπηρ για το βασίλειο της Δανιμαρκίας” έγραφε τότε το φιλικά προσκείμενο στον ΣΥΡΙΖΑ eretikos.gr, του Θανάση Λυρτσογιάννη.

“Διαβάστε και επιεικώς θα διαπιστώσετε το απόλυτο μπέρδεμα, που έγινε με την υποψηφιότητα της δημοσιογράφου Νανάς Παλαιτσάκη στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ (δεν θα μπούμε στη συζήτηση για το πρόσωπο, αλλά μόνο για τη διαδικασία).

Οι πληροφορίες λένε ότι η γνωστή δημοσιογράφος δέχθηκε πρόταση για να μπει στον Βόρειο τομέα. Η Νανά Παλαιτσάκη απάντησε στους συνομιλητές της ότι δεν ήταν αρνητική, αλλά θα ήθελε να το σκεφτεί για λίγο.

Κάποιοι φαίνεται εξέλαβαν αυτή την αντίδραση ως αποδοχή της πρότασης και χωρίς να μιλήσουν ξανά μαζί της ανακοίνωσαν την υποψηφιότητα της.

Μόνο που η Νανά Παλαιτσάκη είχε τελικά αποφασίσει να μην πολιτευθεί. Έτσι η δημοσιογράφος όταν είδε το όνομα της στον νότιο τομέα τηλεφώνησε στην Κουμουνδούρου και ξεκαθάρισε τα πράγματα. Και βεβαίως στην καθομιλουμένη θα μπορούσε να ειπωθεί πως η συνεργάτιδα του Μένιου Φουρθιώτη τους έριξε χυλόπιτα…

Για να αποδειχθεί ότι κάποιοι εκεί στο κυβερνών κόμμα βιάζονται πολύ, λειτουργούν επιπόλαια και εκθέτουν το κόμμα με τις επιλογές και τις μεθοδεύσεις με τις οποίες γελά και το παρδαλό προεκλογικό κατσίκι… Πάλι καλά που δεν σκέφτηκαν να κάνουν πρόταση στον Μένιο…”.

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα