Όταν ο πρίγκιπας Γουίλιαμ προσπάθησε να… χαϊδέψει την Κέιτ Μίντλετον! (vid)

170
Optimized by JPEGmini 3.14.2.84235 0x32267fb4

Κάθε χάδι ή άγγιγμα ανάμεσα στον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον γίνεται θέμα συζήτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τους Βρετανούς να «λιώνουν» με το βασιλικό ζευγάρι.

Αυτό συνέβη και στο εορταστικό επεισόδιο του BBC, «A Berry Royal Christmas», όπου η διάσημη ζαχαροπλάστης Μαίρη Μπέρι ακολούθησε τον δούκα και την δούκισσα του Κέμπριτζ στις βασιλικές τους υποχρεώσεις και συγκεκριμένα στις φιλανθρωπικές οργανώσεις που στηρίζουν, με το επεισόδιο να ολοκληρώνεται με το βασιλικό ζευγάρι να ετοιμάζει ένα μενού για ένα φιλανθρωπικό γεγονός.

Οι παρατηρητικοί χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, όμως, έπιασαν μια σύντομη στιγμή που έδειχνε τον πρίγκιπα Γουίλιαμ να προσπαθεί να βάλει το χέρι του στον ώμο της Κέιτ Μίντλετον, με την δούκισσα του Κέμπριτζ να τον αποφεύγει.

«Το έκανε τόσο γρήγορα» σχολίασε κάποιος στο Twitter με έναν άλλον να γράφει: «Αμήχανο! Τόσο αμήχανο! Θα έπρεπε να το κόψουν». Ένας τρίτος σχολίασε «Η Κέιτ απομακρύνει το χέρι του Γουίλιαμ που πήγε να το βάλει στον ώμο της κατά την διάρκεια της εκπομπής A Berry Royal Christmas» με έναν ακόμη να προσθέτει: «Τι ακριβώς συνέβη εδώ; Άουτς».

Δείτε το:

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr